NAGOVORIO JE CLOONEY

EVA LONGORIA ULAZI U POLITIKU Želi ući u Senat i biti gradonačelnica

Glumica je postala planetarno popularna zbog uloge preljubnice u seriji ‘Kućanice’

Seksepilna zvijezda koja je planetarnu slavu postigla u seriji “Kućanice” želi postati gradonačelnica! Vijest se munjevitom brzinom proširila svjetskim medijima, no to zapravo ne čudi ako se zna da je Eva Longoria strastvena zagovornica američkog predsjednika Baracka Obame. Poznata glumica u politici je aktivna punih devet godina, a na odluku ju je, kako je rekla, potaknuo kolega i prijatelj George Clooney, nagovorivši je da konačno unaprijedi svoju političku karijeru.

Za početak joj je cilj osvojiti glasove u San Antoniju ili Corpus Christiju u Teksasu, gdje je i odrasla. No, ne skriva da bi joj to bila samo odskočna daska za odlazak u Senat, za koji bi se kandidirala za dvije godine.

Inače, ta tridesetosomogodišnja glumica još je 2004. godine predstavljala izborne programe predsjedničkih kandidata latinozajednice u SAD-u.

Eva je najmlađa od četiri sestre Longoria, pohađala je Texas A&M-Kingsville, gdje je diplomirala kineziologiju, a potom se prijavila u jedan reality show koji ju je odveo sve do Los Angelesa. Ondje se uspješno nametnula ulogama u dvjema sapunicama. No, obilježila ju je uloga Gabrielle Solis, preljubnice iz predgrađa u “Kućanicama”, zbog koje je postigla svjetsku slavu. Njezin se život od tog trenutka okrenuo naglavačke. Uloge su joj se redale jedna zadrugom, postala je neizostavan dio američkog jet-seta, redovito je na top-ljestvicama najseksepilnijih i najljepših žena svijeta svih relevantnih časopisa. Upisala je magisterij iz političkih znanosti i redovito organizira razna humanitarna događanja.

Cura koja je odrasla na farmi, u oskudici i siromaštvu, za sebe kaže da ima priču poput moderne Pepeljuge, a svoj život iz snova začinila je udavši se za Tonyja Parkera, košarkašku NBA zvijezdu. O svom braku s Parkerom nerijetko je govorila u superlativima.

- Teško je reći zašto neki brakovi funkcioniraju, a neki ne. Možda se tako dobro slažemo jer smo poput prijatelja i nastojimo stalno biti zajedno. U Tonyjevu društvu ne uživam samo zato što je on moj suprug i zato što ga volim, nego i zato što mi se sviđa kao osoba. S njim je uvijek ugodno i zabavno - govorila je Eva, par je čak i ljetovao u Hrvatskoj, sve dok u studenom 2010. nije službeno obznanila da se razvodi. Razlog je navodno bila Parkerova nevjera i deseci ljubavnih poruka koje je pronašla u njegovu mobitelu.

Nedavno je magazin People otkrio da nakon kratke veze s bratom Penelope Cruz lijepa glumica opet ljubi. Kako navode, riječ je o jednom bogatom meksičkom poduzetniku, a zanosna Eva istinski je zaljubljena i sretna. Čak je u trenucima iskrenosti rekla da ponovno želi brak, ali i djecu.

Možda je sve to i povod za novu stranicu u njezinu životu: atraktivna crnka želi se odmaknuti od glume i svjetala showbusinessa i zamijeniti svakodnevicu za sjaj reflektora, ali na političkoj sceni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 19:39