NEW YORK

FOTO: DRUGI BRAK, ALI PRVO VJENČANJE LIJEPE OSKAROVKE Gwyneth Paltrow udala se za Brada Falchuka poslije četiri godine veze

 
Brad Falchuk i Gwyneth Paltrow
 Profimedia, Xposurephotos

Gwyneth Paltrow (46) i Brad Falchuk (47) u subotu su izrekli "sudbonosno da" na glumičinom raskošnom imanju u bogataškom naselju The Hamptons u New Yorku, a pozivnicu za vjenčanje dobile su mnoge holivudske zvijezde - Robert Downey Jr. (53), Cameron Diaz (46) i njezin suprug, roker Benji Madden (39), Rob Lowe (54), redatelj Steven Spielberg (71) te mnogi drugi, prenio je The Mirror.

Slavni komičar Jerry Seinfeld (64) dan prije svadbe za mladence je u svojoj vili organizirao generalnu probu vjenčanja.

Oskarovka Gwyneth i scenarist, redatelj te producent Brad u vezi su od 2014., a zaručili su se u siječnju ove godine. Glumica se u nedjelju na Instagramu pohvalila fotografijom vrlo jednostavnog vjenčanog prstenja, a pratitelji su je, logično, zatrpali najljepšim čestitkama.

Inače, Paltrow je nedavno izjavila kako se neizmjerno veseli vjenčanju jer joj je to, objasnila je, prvo, iako iza sebe već ima jedan brak. Naime, za frontmena benda Coldplay Chrisa Martina (41) udala se u tajnosti, bez ikakve ceremonije.

- Pobjegli smo u hotel u Južnoj Kaliforniji i to je bilo to - rekla je svojedobno američka glumica, koja s bivšim suprugom ima dvoje djece. I Falchuk iz prvoga braka također ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:58