'TRIO FANTASTIKUS'

FOTO: Gabriela Sabatini stigla kod Majoli i Capriati na Hvar

 Damjan Tadić/CROPIX

HVAR - Bivša teniska zvijezda i jedna od najljepših tenisačica svih vremena Gabriela Sabatini danas je nakon trodnevnog boravka u Dubrovniku uplovila u Hvar gdje se pridružila prijateljicama i nekadašnjim suparnicama Jennifer Capriati i Ivi Majoli. Sudeći po dojmovima i oduševljenju hrvatskom obalom, ali i poznatim svetištem u Međugorju koje je Argentinka također posjetila, ovo joj zasigurno neće biti prvi i posljednji posjet Hrvatskoj.

Na hvarskoj je rivi Gabrielu Sabatini zajedno sa njezinim prijateljicama dočekao i hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić. Nakon kasnog ručka u poznatom hvarskom restoranu Gariful, tenisačice su se uputile na odmor prije večernjeg izlaska.

Susret s prijateljicom koju nije vidjela više od desetljeća razveselio je Sabatini, no, kako je rekla, u Hvaru će ostati samo tijekom vikenda, pa neće sudjelovati na humanitarnom turniru na kojem će 15. rujna zaigrati Iva Majoli i nekad vodeća svjetska tenisačica Martina Hingis.

- Hrvatska je uistinu prekrasna, oduševljena sam sa svime što sam dosad vidjela. Ivu nisam vidjela otkad smo se obje maknule od tenisa, a to je bilo stvarno davno. Sada je tenis samo dio moje prošlosti, a ja sam i dalje posvećena poslu s parfemima. Ovdje ću ostati još nekoliko dana, a onda se vraćam doma - ispričala je dobro raspoložena nekadašnja argentinska teniska zvijezda koja se s reketom oprostila 1996. godine nakon čega je uspješno pokrenula liniju ekskluzivnih parfema s njezinim potpisom.

Kako doznajemo, prije povratka u Miami Sabatini će navratiti i do Švicarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 06:31