POHARAO PORIN PA...

FOTO Gibonni iznenadio Puljane i na originalan način najavio koncert u Areni

Ovim nastupom je najavio svoj koncert 28. kolovoza u Areni, ali se usput i družio s obožavateljima
Pula, 190511.Zlatan Stipisic Gibonni na pulskom trgu Portarata podno Zlatnih vrata polusatnim je koncertom iznenadio Puljane i najavio svoj koncert 28.8. u Areni.Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Sebelic / CROPIX

PULA - Iznenađeni su bili mnogi Puljani koji su se u četvrtak točno u podne našli na Trgu Portarata. Dočekao ih je naime i zapjevao im Gibonni, koji će 27. kolovoza održati veliki koncert u pulskoj Areni.

- Ne mogu dočekati taj koncert i stoga vam poklanjam ovaj današnji nastup - raspoložen je bio popularni Gibo koji je Puljanima, svojim fanovima, ali i slučajnim prolaznicima, a okupilo ih se oko tisuću, zajedno s pratećim bendom darivao pol satni nastup. Svih je pritom oduševio, a kako je kasnije na prigodnom druženju s novinarima kazao, i samog sebe.

- Ma bila je do marenda, prije dobre večere u kolovozu. Želio sam počastiti drage Puljane koji su me uvijek srdačno prihvaćali. Nadam se da će tako biti i u Areni u koju se vraćam nakon četiri godine - kazao je Gibonni, kojem je ovaj kratki, ali vrlo efektni nastup na Portarati bio i prvi nakon osvojenih 5 Porina za album "Toleranca".

Puljanima je Gibonni podijeli i 500 DVD-a rađenih samo za ovu priliku, kao i majice kojima ih poziva na kolovoški koncert u Areni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 07:05