SPEKTAKL U SPLITU

FOTO: I DOMAĆE ZVIJEZDE NE PROPUŠTAJU ULTRU Među partijanerima na Poljudu i naše dizajnerice, glumci, sportaši, voditeljice...

 
 Niko Goga, Julien Duval

Subotnji program Ultra Europe festivala ponovno je oduševio tisuće rasplesanih partijanera. Povremeni jak vjetar nije previše smetao, dapače, svi su s nestrpljenjem iščekivali nastupe najvećih zvijezda elektroničke scene. Glavna splitska pozornica ugostila je izvođače kao što su Steve Angello, Carl Cox, Steve Aoki, David Guetta i Armin van Buuren.

David Guetta se vratio u velikom stilu, a prije nastupa izjavio je kako je sretan što je ponovno u Splitu: - Na svoje koncerte uvijek dolazim pred početak i volim se odmah avionom vratiti kući. No, Hrvatska ima posebno mjesto u mome srcu, pa ću i u nedjelju ostati ovdje. Želim se malo opustiti i uživati u vašoj predivnoj zemlji - izjavio je Guetta.

Na Ultri su do ranih jutarnjih sati uživala i poznata lica domaće društvene scene - dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glumac Mislav Čavajda, plesač Tomislav Petranović, hrvatski olimpijac Mario Todorović i voditeljica Belma Džomba.

Doživjeti Ultru .. ✔#ultra2017 #

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Treći i posljednji dan u Splitu obilježit će nastupi prvog DJ-a svijeta Martina Garrixa, zatim Hardwella, Afrojacka, Nickyja Romera, Showteka, The Martinez Brothersa i mnogih drugih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:38