UVIJEK UZ LIJEPU NAŠU

FOTO: 'ISPISALI STE POVIJEST! VI STE NAŠI PRVACI I PONOS' Jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako su njezini preslatki sinovi navijali za Vatrene

 
 INSTAGRAM

Korina Longin (35) imala je samo 13 godina kad se počela baviti manekenstvom. Ova prelijepa Zadranka bila je zaštitno lice modnih kuća Dolce & Gabbana i Guess, krasila je naslovnice časopisa Cosmopolitan, Vogue i Elle, na revijama su je svojedobno angažirali Jean Paul Gaultier, Kenzo, Fendi i mnogi drugi, a glumila je i u spotu "Gone" 'N Synca.

Jedna od najljepših Hrvatica već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje se 2007. udala za repera Fredra Starra (47), s kojim ima dva sina - Princetona (4) i Brightona (4).

A upravo su Korinini preslatki dječaci bili najvatreniji navijači hrvatske nogometne reprezentacije tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. Naša bivša manekenka na Instagramu se pohvalila njihovim fotografijama u majicama s hrvatskim grbom i natpisom "Croatia", a pratitelji su, vidljivo je iz komentara, i više nego oduševljeni njezinom obitelji.

- Ajme ljepote, slatkiši! - napisali su ponosnoj mami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:38