IDILA PJEVAČICE

FOTO: JELENA ROZGA OTKRILA ZA KOGA JOJ KUCA SRCE ‘Ovo su moje dvije ljubavi’, objavila je na Instagramu

 Ivo Ravlić / CROPIX

Pjevačica Jelena Rozga otkrila je Instagram tek polovicom ove godine, no već ima gotovo 50.000 fanova. Kako i ne bi kad i na tim ‘amaterskim’ fotografijama izgleda senzacionalno.

Veće je iznenađenje to što otpočetka nije skrivala svoju vezu sa Stjepanom Hauserom. U listopadu su objavili zajedničke fotografije s putovanja u Las Vegas, a najnovijom fotografijom Jelena je potvrdila koliko je zaljubljena.

Sliku na kojoj je Stjepan glavom naslonjem na njezinog psića, jorkširskog terijera, u kućnoj atmosferi objavila je uz poruku: ‘Moje dvije ljubavi #love #happy #jelenarozga’





Moje dvije ljubavi #love #happy #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Dec 15, 2015 at 5:21am PST





U prvom zajedničkom intervjuu za magazin Gloria Stjepan i Jelena ispričali su kako se među njima dogodila ‘kemija’.

‘Kad mi je Stjepan prvi put prišao, u hotelu Westin, u šali sam ga napala zbog njegovih zafrkantskih izjava – koje su nekoliko dana prije objavili mediji – na račun mojih pjesama. Smeo se, počeo nešto petljati i na kraju rekao da to nije izjavio on, nego njegov “kompanjon” Luka… Bio mi je sladak tako zbunjen’, rekla je Jelena, a Hauser je dodao:

‘Ovo je sudbina jer Jelena mi se dugo sviđala. Kad smo se upoznali, bila je pristupačna, energična i jednostavna, i time me osvojila. Kao ‘stručnjak’ za žensku ljepotu, sjedio sam u žiriju Izbora za Miss Universe – a Jelena mi je bila ljepša od svih natjecateljica. Sutradan sam se pretrgao da dođem do njenog broja, ali sam dva tjedna skupljao hrabrost da joj se javim.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:57