BOMBASTIČNA IRINA

FOTO: OVAKO IZGLEDA NAJZGODNIJA MAMA NA SVIJETU Fanovi ne vjeruju vlastitim očima: 'Samo se ti odmah poslije porođaja možeš vratiti na modne piste'

 INSTAGRAM

Ruska manekenka, 31-godišnja Irina Shayk, tek je prije četiri tjedna rodila prvo dijete, kćer Leu, a tijelo je već vratila u besprijekorno stanje.

Zanosna brineta na Instagramu se pohvalila fotografijom nastalom u rijetkim trenucima opuštanja - kratku stanku od mijenjanja pelena i brige za novorođenče Irina je iskoristila za ljenčarenje kraj bazenu.

Ruskinja je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala savršenu liniju.

- Ovo nije moguće! Kako može biti ovako zategnuta? Pa još prošli mjesec bila je trudna! Ona je valjda jedina žena na svijetu koja odmah poslije porođaja može ravno na modnu pistu! Kako joj zavidim - komentirali su obožavatelji i dalje ne vjerujući vlastitim očima.

Svi su se složili da Shayk čak bolje izgleda na fotografiji koju je snimila ni mjesec dana poslije porođaja, nego na onima s revija Victoria's Secreta.

I dok Irina uživa u prvom mjesecu majčinstva, njezin partner, 42-godišnji Bradley Cooper, već se vratio na posao. Glumac trenutačno producira mjuzikl 'A Star Is Born'.

Pre-sunset #currentsituation

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:43