PROMJENA JOJ DOBRO STOJI

FOTO: RAZGOLITILA SE KĆI VITEZA REINERA Marijino veliko stilsko osvještenje: Zvali su je dvojnicom Jovanke Broz, a sad je glavna zavodnica na plaži

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.09.2017. u 13:07

INSTAGRAM

 

Sudeći po njezinim objavama na društvenim mrežama, Maria Reiner, kći hrvatskog akademika Željka Reinera, još nije spremna za povratak u kišni i prohladni Zagreb.

Naime, 19-godišnjakinja se i dalje odmara na Korčuli, a na Instagramu se ponovno pohvalila atraktivnim fotografijama s plaže. Na jednoj Maria pozira na stijenama, a na drugoj pluta na popularnom luftiću u obliku leptira.  

- Anđeli su poput dijamanata. Ne mogu se napraviti, moraš ih pronaći. Svaki je jedinstven - napisala je Reinerova kći ispod fotografije, a pratitelji su je zatrpali komplimentima.

- Ljepoto! Blago onom tko te ima i tko ovo slika - samo su neki od laskavih komentara.

Mnogi su također primijetili kako je Maria u posljednje vrijeme itekako poradila na imidžu. Donedavno su joj zaštitni znak bili teška šminka i ozbiljne punđe kakve je nosila Jovanka Broz, zbog čega su 19-godišnju brinetu i prozvali njezinom dvojnicom, ali čini se kako je akademikova kći napokon shvatila da je manje više. U svakom slučaju, obožavatelji su složni: promjena i prirodniji look joj itekako dobro stoje.

 

 

ELIPSO

Izdvajamo