NA PLESNOM PODIJU

FOTO Seksepilna voditeljica Lana Banely u novoj ulozi: Na rubu sam suza, plešem s krvavim žuljevima

ZAGREB - Nakon Mile Horvat, još jedna HTV-ova ‘sportašica’ pokazat će kako se snalazi pred kamerama na plesnom podiju. Bivša višestruka prvakinja u taekwondou, a danas novinarka Sportske redakcije HTV-a, Lana Banely jedna je od osam zvjezdanih imena koja će se natjecati u šestoj sezoni HTV-ovog showa ‘Ples sa zvijezdama’ koja starta 29. listopada.

Mlada Zagrepčanka za partnera je dobila Damira Horvatinčića, pobjednika prošle sezone u paru s Nerom Stipičević, a kako je njezina kolegica Mila stigla do samog finala, za Lanu kao bivšu sportašicu bit će to bez sumnje dvostruki izazov.

Zašto sam pristala

- Ni sama zapravo ne znam zašto sam pristala, iako mi je ‘Ples sa zvijezdama’ bio privlačan. Sjetiš se prijašnjih sezona i onih scena, slika koje su sve prekrasne, da su svi naučili plesati, pa ti prođe kroz glavu da bih mogla i ja.

Ipak, kad su me pozvali, dvoumila sam se, ali su moje dvojbe brzo riješili prijatelji i obitelj koji su jednoglasno bili za moje sudjelovanje u showu.

I tako sam pristala i zbog njih i zbog svoje želje, i naravno, dobro zabave, jer koliko god da je sada teško na treninzima, mislim da će finalni proizvod biti dobar i da ću se na kraju jako dobro provesti - odgovara Lana. Natjecateljski duh već joj je proradio, baš kao i adrenalin i pozitivna trema, jer kaže, samu sebe želi nadmašiti.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 07:34