SVADBENA ZVONA

FOTO: VJEČITOG HOLIVUDSKOG NEŽENJU OBUZDALA 33-GODIŠNJA SEKSI PJEVAČICA A još donedavno kultni redatelj govorio je kako brak i djeca nisu za njega...

 Profimedia, TEMP Sipa Press

Legendarni američki redatelj Quentin Tarantino u petak se zaručio s izraelskom pjevačicom Daniellom Pick (33), s kojom je već bio u vezi, ali prekinuo ju je prije osam godina zbog karijere, javljaju svjetski mediji.

Daniella je kći poznatog izraelskog glazbenika Tzvike Picka, a novinarima je potvrdila sretnu vijest o vjenčanju riječima: 'Istina je, oboje smo sretni i vrlo uzbuđeni'.

- O da, obitelj je vesela. Jučer su se zaručili i čestitamo im. Mazel tov - rekao je tata Pick.

Good Morning ♠♥

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

Have a beautiful day

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

Working late #shootings Beautiful makeup by @dganit_shamay_makeup_academy @keren_buaron

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

Američki redatelj Tarantino (54) i pjevačica vezu su počeli još 2009. Upoznali su se tijekom Tarantinova posjeta Izraelu, gdje je promovirao svoj film 'Nemilosrdni gadovi'.

Dva tjedna poslije Daniella ga je pratila na crvenom tepihu u Los Angelesu, no romansa je trajala kratko.

Quentin je u razgovoru za časopis GQ 2009. izjavio kako je namjerno žrtvovao vezu s Pickovom kako bi se fokusirao na svoju karijeru.

Rekao je i da vjeruje kako je konačno upoznao nekoga s kim se vidi u budućnosti, no veza se raspala jer on za nju nije bio spreman.

U ljeto 2016. par je ponovno viđen zajedno nakon što je redatelj najavio da se planira umiroviti čim dovrši zadnja dva filma na kojima radi.

Tarantino je često govorio kako kani napraviti samo deset filmova. No 2014. je kazao: 'Ma nije to zapisano u kamenu, to je samo plan... Stat ću nakon desetoga, ali u 75. godini možda odlučim da imam još toga za reći'.

- Ne kažem da se neću nikada vjenčati ili da neću imati djecu prije šezdesete. No to je bio moj izbor... Nastaviti ovim putem sam. Jer ovo je moje vrijeme, vrijeme za stvaranje filmova - rekao je za GQ 2009.

Očigledno je konačno došlo vrijeme i za ozbiljnu vezu. Ako se ona ozakoni, bit će to Tarantinov prvi brak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:55