ZABRINUTA MAMA

FOTO: 'ZAŠTO BI ZADNJI DANI ODMORA PROŠLI U MIRU?' Oba sina naše popularne glumice završila u bolnici na infuziji i antibioticima

 
 INSTAGRAM

Još prije nekoliko dana Marijana Mikulić s obitelji je uživala u rodnoj Hercegovini, ali sve je pokvarila iznenadna bolest koja je doslovce "pokosila" njezina dva sina - troipolgodišnjeg Andriju i osmogodišnjeg Ivana.

- Jer zašto bi zadnji dani odmora prošli u miru... Fala lito, fala salmonela ili koji bog već je, temperatura, dijareja, infuzija, antibiotici, pola dana na infektologiji u Mostaru, i to obojica!!! Neka nam Bog pomogne - napisala je zabrinuta mama na Instagramu, a objavila je i fotografiju na kojoj se vidi kako njezini mezimci primaju infuziju.

Sinovima naše popularne glumice prijatelji i obožavatelji poželjeli su što brži oporavak, a Marijana ih je nedugo poslije izvijestila kako se Andrija i Ivan napokon osjećaju bolje.

- Izgleda da su infuzija i antibiotik već malo pomogli. Dijareja i nikakav apetit još su tu, ali broj jedan je živnuo, dok broj dva spava kao beba. Jadničak je potpuno iscrpljen - napisala je 35-godišnja Mikulić, koju smo gledali u TV serijama "Prava žena" i "Ponos Ratkajevih".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:35