HRVAT U HOLLYWOODU

GORAN VIŠNJIĆ OTKRIO 'Uspio sam jer nisam prihvaćao uloge Rusa i tako zapečatio karijeru'

Popularni glumac referirao se na sudbinu najslavnijeg filmskog Rusa i kolege iz Hollywooda, Rade Šerbedžije
LOS ANGELES, CA - JUNE 16: Actors Goran Visnjic (L) and Halle Berry attend Premiere Of CBS Films' "Extant' at California Science Center on June 16, 2014 in Los Angeles, California. Mark Davis/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 MARK DAVIS/AFP / 2014 Getty Images

Goran Višnjić, koji je privukao pažnju svjetskih medija ulogom u znanstveno-fantastičnoj seriji “Extant” u kojoj glumi s Halle Berry, otvoreno je progovorio o svojoj glumačkoj karijeri koju je nakon odlaska iz Hrvatske nastavio u SAD-u, točnije u seriji “Hitna služba”. Naime, Goran nije htio glumiti negativce nakon što je 2008. godine prestao glumiti u “Hitnoj službi”.

- Mogu te vrlo lako brendirati kao hrvatskog glumca koji glumi Rusa i gotov si! Tvoja karijera bit će vrlo kratka. Možda ćeš završiti u nekom velikom blockbusteru, zaraditi puno novca i biti slavan 15 minuta, ali nakon toga... Možda je to glupa odluka, ali još uvijek vjerujem da sam donio dobru odluku jer me to u konačnici dovelo do ovog showa - kaže Goran.

U seriji “Extant” Stevena Spielberga Goran glumi znanstvenika koji stvara humanoidne robote, ali njegov rad je zasjenjen povratkom njegove supruge, koju tumači Halle Berry, iz svemira i činjenicom da je ona trudna i nosi dijete izvanzemaljca.

- Čak i ako snimimo samo jednu sezonu ove serije, sama mogućnost da upoznam Spielberga i razgovaram s njim te da glumim uz bok Halle Berry, u mom poslu, za klinca iz Hrvatske, to je velika stvar. Mislim, u cijeloj zemlji nas ima 4,5 milijuna ljudi! - zaključio je Višnjić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 12:26