IAKO JE REKLA 'NIKAD VIŠE'

HALLE BERRY SE UDAJE PO TREĆI PUT Slavna glumica ovog će vikenda uploviti u bračnu luku s francuskim glumcem

S partnerom, francuskim glumcem, i petogodišnjom kćeri Nahlom otputovala je, ali nitko ne zna kamo
 SIPA/Cropix

Bila sam toliko glupa u jednoj prošloj vezi da kažem ‘s ovom ću osobom biti zauvijek’. No, shvatila sam, sazrijevajući, da ne znam je li to uopće moguće.

Izjavila je to oscarovka i jedna od najljepših žena svijeta Halle Berry. I nije to bilo jedini put da je sa skepsom govorila o svom privatnom životu, točnije o ljubavi i stavu prema bračnoj zajednici. Nakon što se drugi put razvela, ustvrdila je da se više nikad neće udati.

Ali, nikad ne reci nikad - jer ovaj bi vikend, prema pisanju svjetskih medija, Berry trebala treći put uploviti u bračnu luku. S odabranikom, 47-godišnjim francuskim glumcem Olivierom Martinezom s kojim je već dvije godine, i petogodišnjem kćerkicom Nahlom Berry je otputovala iz Los Angelesa, i to radi izmjene bračnih zavjeta kojoj će prisustvovati samo njezini najbliži.

Najveće iznenađenje

Gdje će se održati vjenčanje, je li u pitanju Pariz, kamo su odletjeli, ili neka romantična lokacija na Mediteranu koji Martinez obožava, nije poznato. Berry je u petom mjesecu trudnoće koja je i njoj u 46. godini, kako je to sama priznala, bila najveće iznenađenje u životu. No, sinčić koji im stiže definitivno nije jedini razlog što je tamnoputa glumica promijenila mišljenje u vezi s brakom. Jer, da je željela zadovoljiti formu, učinila bi to i kada je ostala trudna s malom Nahlom, ali tada se ipak nije udala za kanadskog modela Gabriela Aubryja.

LIJEPA GLUMICA OČEKUJE DRUGO DIJETE U 46. GODINI Halle Berry trudna je tri mjeseca

Prijatelji Oliviera Martineza, kojemu će to biti prvi brak, a prije Berry je bio u vezi s pjevačicom Kylie Minogue, kažu da ga nikada nisu vidjeli takvog. I Berry je opet potpuno opčinjena. Martineza zove “The One” (onaj pravi).

U vezi su od 2010., a prošle godine joj je poklonio smaragdni prsten i zaprosio je. Učinio je to očito u pravi trenutak kada je Berry bila spremna zaboraviti svoj antagonizam prema braku i ljubavi općenito. A on nije bio bezrazložan jer, za razliku od vrlo uspješne karijere, u privatnom je životu proživjela stvarno svašta. Nije je mimoišlo ni fizičko nasilje, pa je tako nakon sukoba s jednim bivšim dečkom početkom 90-ih izgubila zbog udarca dio sluha na jednom uhu.

‘Da’ nakon ponoći

Krajem 80-ih upoznala je zubara Johna Ronana s kojim je u vezi bila dvije godine. On ju je 1993., dakle dvije godine nakon prekida, tužio zbog duga od 80 tisuća dolara koje joj je navodno posudio radi ulaganja u karijeru. Berry je tvrdila da nije riječ o pozajmici, već o poklonu, a Ronan je slučaj izgubio na sudu jer nije naveo Berry kao jednog od dužnika kada je godinu dana ranije podnio zahtjev za bankrot. No, glumica je tada već bila u novoj ljubavnoj priči - s igračem bejzbola Davidom Justiceom. Vjenčali su se na samu Novu godinu 1993., nekoliko minuta nakon ponoći.

Fatalni Martinez

Brak im se raspao nakon samo tri godine, a službeno su se rastali 1997. Berry je bila toliko slomljena i depresivna da je javno priznala kako je pomišljala čak i na to da si oduzme život, toliko je bila očajna. Ipak, vjeru u brak još nije izgubila. Upoznala je pjevača i tekstopisca Erica Benéta te se nakon dvije godine veze, 24. siječnja 2001., udala za njega. No, ni to nije bilo dugog vijeka. Rastali su se 2003., a službeno razveli početkom 2005. Još tijekom braka s Berry Benét je krenuo na liječenje od ovisnosti o seksu.

Iste godine kada je i službeno ponovno postala slobodna, Berry je na snimanju za Versace upoznala prelijepog modela francusko-kanadskog podrijetla Gabriela Aubryja. Tri godine poslije dobili su kćerkicu Nahlu, no Berry nije željela i službeno ozakoniti tu vezu. Ljubav je potrajala (barem što se javnosti tiče) do 2010. kada je par 30. travnja objavio da više nisu zajedno. No, glumica ovaj put nije dugo očajavala. Na snimanju filma “Dark Tide” u Južnoj Africi iste godine upoznala je Martineza.

Borba za skrbništvo

Njezinu sreću tad je narušila bitka za skrbništvo nad kćerkicom Nahlom. Tome je i samo puno pridonijela jer se željela s malom Nahlom preseliti iz Los Angelesa kod Martineza u Francusku, što Aubry nije želio dopustiti pa ju je tužio. Bila je to bitka u kojoj nitko nije mogao sačuvati svoju privatnost pa su se svi intimni detalji, ni najmanje ugodni, vrlo brzo pojavili u medijima. Aubry je na sudu zaigrao na kartu da se ne može preseliti jer su dogovorili zajedničko skrbništvo nad kćeri. Sud je taj argument uvažio i u studenome 2012. zabranio Berry takvo preseljenje. Samo dva tjedna poslije došlo je do eskalacije - Aubry i Martinez su se potukli u njezinoj kući i obojica su završila u bolnici zbog ozljeda.

Martinez je rekao da je kao građanin izveo uhićenje Aubryja, a kako je cijeli incident dobio oznaku obiteljskog nasilja, par je uspio isposlovati privremenu zabranu pa im se Aubry nije smio približiti više od 100 metara.

No, nije im ostao dužan, nego je ishodio da se Martinez također ne smije njemu približiti, tvrdeći kako mu je glumac prijetio da će ga ubiti ako ne dopusti Berry mogućnost preseljenja te da je to potaknulo tučnjavu. Ubrzo su u medije procurili sudski dokumenti zajedno s Aubryjevim fotografijama na kojima se vidi koliko je teško bio ozlijeđen. Poslije nekoliko dana Aubry i Berry su postigli dogovor o skrbništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:36