PIJANA VOŽNJA

Holivudska zvijezda Reese Witherspoon vijeđala policajca pa završila u zatvoru

Reese Witherspoon šokirala je obožavatelje nakon što je objavljeno kako je uhićena i zatvorena zbog nasilničkog ponašanja, a njezin je muž uhićen zbog vožnje u pijanom stanju.

Dobitnica Oscara za ulogu u filmu 'Walk the line' bila je u automobilu kada je policija uočila kako njezin muž, Jim Toth, vrluda cestom u Atlanti i prelazi dvostruku punu crtu.

Kada je policija zaustavila njihov automobil, Witherspooon je rezolutno odbila slijediti njihovu zapovijed da ostane u automobilu pa su je morali privesti.

- Gospođa Witherspoon nije vjerovala da sam ja zaista policajac. Ja sam joj rekao da sjedne i bude tiho, a ona me potom pitala da li znam tko je ona. Ja sam kazao da ne znam i ne moram ni znati, a ona je odgovorila da ću upravo sada to saznati.

Par je priveden u policijsku postaju, a kasnije su pušteni uz jamčevinu. Na sudu se očekuju u ponedjeljak no njihovi će odvjetnici vjerojatno tražiti odgodu suđenja.

Witherspoon se kasnije ispričala zbog svog ponašnja.

- Očito da sam popila piće previše i sramim se zbog onog što sam izgovorila. Bojala sam se za svog muža, no to nije isprika. Žao mi je zbog svog ponašanja prema policajcu koji je samo obavljao svoj posao - kazala je glumica koja se već dugo nije našla u centru nekog skandala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:37