KAKVO OLAKŠANJE

'HVALA TI BOŽE, HVALA SVIM SVECIMA!' Tajčin suprug primio fenomenalnu vijest

 FACEBOOK

Nakon što je nedavno počeo uzimati lijek Tarceva, Matthew Shane Cameron, kojemu su liječnici dijagnosticirali četvrti stadij raka pluća, u četvrtak je dobio ohrabrujuće rezultate terapije - zloćudna bolest je u stagnaciji.

- Lijek je napokon zaustavio širenje raka, i ne samo to, čini se da se na nekim mjestima čak i smanjio, osobito u lijevom plućnom krilu, koje je bilo u najkritičnijem stanju - objavio je na Facebooku suprug naše pjevačice Tatjane Cameron Tajči.

Iako je presretan zbog dobrih vijesti, Matthew i dalje trpi velike bolove.

- Bio sam uvjeren da sve tegobe uzrokuje nakupljanje vode u plućnoj maramici, ali liječnik misli drugačije. Sumnja se da bol nastaje zbog moguće frakture kralješka ili živca koji se vjerojatno ukliještio uslijed punkcije vode iz pluća (na tom zahvatu bio sam već šest ili sedam puta) - objasnio je Tajčin suprug te dodao kako ga uskoro čeka i magnetska rezonancija.

- Nadam se da, kad napokon otkrijemo zbog čega nastaje tolika bol, više neću morati uzimati morfij - optimističan je Cameron.

I on i supruga Tajči obratili su se svima koji su bili uz njih u najtežim životnim trenucima.

- Hvala ti, Bože! Hvala svim svecima! Hvala dobrim ljudima koji su se molili za nas! Molite se i dalje! Tek nas čeka dug i spor oporavak - napisali su supružnici na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 19:44