PIRAT U PROBLEMIMA

I KAD NEMA, ON GLUMI DA JE 'PUN KAO BROD' Privatni avion, tjelohranitelji, skupa vina... Svaki mjesec spiska barem 12, a dužan je 241 milijun kuna!

 
 Getty Images

Johnny Depp (54) navodno je u dugovima "do grla", barem tako tvrde njegovi bivši poslovni suradnici, točnije menadžeri, braća Joel i Robert Mandel, prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, holivudski glumac dao im je otkaz 2016. godine, nakon što se ispostavilo da su Mandelovi utajivali njegov porez, zbog čega je Depp morao platiti penale u iznosu od čak 5,6 milijuna dolara (oko 34 milijuna kuna). Junak "Pirata s Kariba" sad od braće sudskim putem traži odštetu od 25 milijuna dolara (150 milijuna kuna).

- Sam si je kriv za sve financijske probleme koji su ga snašli. On jednostavno živi 'na dug' - kažu Joel i Robert Mandel te dodaju kako Johnny u mjesec dana spiska najmanje dva milijuna dolara (oko 12 milijuna kuna).

Navode kako Depp samo na vina, koja mu se dostavljaju iz svih dijelova svijeta, mjesečno troši 30.000 dolara (oko 180.000 kuna), a i na održavanje voznoga parka od čak 45 luksuznih automobila ostavlja pravo malo bogatstvo. Tu je i jahta vrijedna 18 milijuna dolara (108 milijuna kuna) te desetak nekretnina na nekoliko kontinenata.

Osim toga, Johnny je zaposlio 40-ak ljudi, koji ga na mjesečnoj bazi stoje 300.000 dolara (oko 1,8 milijuna kuna), a i on i djeca - kći Lily Rose (18) te sin John Christopher (15) - danonoćno na raspolaganju imaju tjelohranitelje, koje glumac plaća 150.000 dolara (nešto manje od milijun kuna).

- Ekstravagantan način života je nešto čega se Depp očito ne misli odreći. I dalje putuje isključivo privatnim zrakoplovom - mlažnjakom marke Gulfstream GV, za koji svaki mjesec treba izdvojiti 200.000 dolara (oko 1,3 milijuna kuna) - rekli su glumčevi bivši poslovni suradnici.

Johnnyjevi dugovi navodno su se popeli na čak 40 milijuna dolara (241 milijun kuna), zbog čega je glumac bio primoran prodati neke nekretnine - već se riješio pet stanova u Los Angelesu, ali stanje na računu i dalje mu je zabrinjavajuće, tvrde braća Mandel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:25