BIZARNA ŽELJA

ISPLANIRALA SVOJ SPROVOD Slavna glumica ništa ne prepušta slučaju: 'Samo me bacite u rupu'

US actress Jane Fonda poses on the red carpet before the screening of "Sleeping Beauty" presented in competition at the 64th Cannes Film Festival on May 12, 2011 in Cannes. AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
 AFP

Jane Fonda, koja će ove godine proslaviti 77. rođendan, na svom blogu je napisala kako se boji smrti jer će uskoro umrijeti te je isplanirala svoj sprovod na blogu.

'Ne želim da me kremiraju, to troši puno energije i stvara otrove, a ne želim završiti ni u drvenom lijesu. Samo me bacite u rupu i pustite da se pretvorim u bilo što', napisala je Jane te dodala da u zadnje vrijeme sve više i više plače.

Osim zbog svoje sudbine i predosjećaja smrti, Jane plače zbog raznih stvari koje se događaju na svijetu i koje vidi na televiziji, a dirnu je, naravno, i lijepi događaji.

'Vjerojatno su otkrili neki manji zdravstveni problem pa joj rekli da mora manje vježbati, a to je za nju poput smrtne kazne', otkrio je prijatelj za medije.

Jane je prije četiri godine preboljela rak dojke, a njezin partner Richard Perry već 10 godina boluje od Parkinsonove bolesti.

U vezi su oko 5 godina, a kad su počeli ozbiljno izlaziti Jane mu je rekla da se počne ozbiljno baviti svojom bolešću i postane ekspert za istu inače će ga ostaviti. Otad s njom svakodnevno vježba jogu i brine se za svoje zdravlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 06:56