OBNAŽENA PROFESORICA

ISPOVIJEST PROFESORICE GLAZBENOG KOJA JE ZAPALILA INTERNET 'Fotografija je moja, ali netko mi je obnažio grudi!'

 Foto: Facebook

Ne stišava se skandal oko obnažene fotografije profesorice glazbenog odgoja iz Vranja u Srbiji. Podsjećamo, njezina se provokativna fotografija pojavila na društvenim mrežama i nije dugo trebalo da ju učenici počnu dijeliti po Facebooku dovodeći tako profesoricu u vrlo neugodnu situaciju.

Vezano uz skandal sada se oglasila i sama profesorica, 47-godišnja Suzana Alar. Ona trvrdi da slika nije autentična već da je netko u fotoshopu 'namontirao' obnažene grudi.

- Slika na Fejsu je moja, ali je neko obnažio grudi. Posle prvobitnog šoka, učenici, profesori i direktori me podržavaju, jer su shvatili da me neko na društvenim mrežama i medijima namerno provlači kroz mulj – profesorica je rekla novinarima Blica.

Kaže kako ni sama ne zna kako je fotografija dospjela u javnost, no pretpostavlja da se to dogodilo nakon što je izgubila telefon u kojem je bilo velik broj njezinih fotografija.

- Zgranuta sam, zbunjena i ogorčena zbog porodice, učenika i kolega u školama u kojima predajem muzičku umetnost. Posle 23-godišnjeg profesorskog rada doživela sam da budem na stubu srama – kaže profesorica koja glazbeni predaje u više različitih škola.

Inače, školski kolege za profesoricu, koja se ni kriva ni dužna našla u središtu skandala, imaju samo riječi hvale. Ravnatelj jedne od škola u kojoj radi kaže kako odlično obavlja svoj posao i vjeruje joj kad kaže da je fotografija namještena.

Učenici je također podržavaju te kažu kako je omiljena jer dobro predaje i pravedno ocjenjuje. Smatraju kako se oko svega podigla nepotrebna medijska prašina jer se radi o profesoričinoj privatnoj stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 10:29