ODBIO ČAK ŠEST PONUDA

Iz Masterchefa na posao: Robert Žmire započinje revoluciju dalmatinske kuhinje u Trogiru

Robert je ukupno odbio čak šest ponuda za posao, a odlučio je postati glavni kuhar u timu od troje ljudi
 NovaTV

Robert Žmire, jedan od kandidata Masterchefa čiji je emotivni odlazak iz showa dirnuo u srce hrvatske gledatelje prihvatio je posao chefa u restoranu Alka u Trogiru, piše Slobodna Dalmacija .

Robert je ukupno odbio čak šest ponuda za posao, a odlučio je postati chef tima od troje ljudi u jednom dijelu restorana Alka, jer želi, kako kaže, ostati u voljenom Trogiru i upravo tamo započeti 'revoluciju' dalmatinske kuhinje u svom rodnom gradu.

- Prihvatio sam posao chefa u restoran Alka u Trogiru. Već sam počeo raditi na mijenjanju menija, a radi se o tome da želimo podići kvalitetu dalmatinske kuhinje. Restoran je tradicionalni restoran, a u njega ću unijeti dašak promjene u suradnji s vlasnikom koji je otvoren za nove promjene. Već sam se prihvatio tehničkih priprema, a prvi radni započet ću u srpnju - kazao je Robi o svojem novom zaposlenju.

Robertov emotivan odlazak prije superfinala rasplakao je, podsjetimo, i samog pobjednika Masterchefa Šimu Sušića koji je priznao kako je Robi bio njegov favorit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. lipanj 2024 10:57