IZBOR ZA MISS UNIVERSE

JEDAN OD NAJPRESTIŽNIJIH IZBORA ZA MISS OBILJEŽIO JE DOSAD NEVIĐEN SKANDAL Proglašenje pobjednice nije moglo proći bez drame

 AFP

Prije nego što je titula Miss Universe dodijeljena Filipinki Piji Alonzo Wurtzbach, voditelj je novom Miss Universe proglasio Ariadnu Gutierrez. Kolumbijka je bila čak i okrunjena, te je dvije minute veselo mahala po pozornici sve dok voditelj Steve Harvey nije shvatio da je pogriješio.

Vratio se na pozornicu i rekao da je zapravo prava pobjednica spomenuta Filipinka, a Kolumbijka je proglašena prvom pratiljom.

- Ljudi, moram se ispričati. Preuzet ću odgovornost za ovo što sam napravio. Ovo što sam sada rekao zbilja piše na kartici. Pogriješio sam - rekao he.









Pogrešna objava voditelja izazvala je zapanjene izraze lica ostalih natjecateljica koje su stajale na pozornici.

Voditelj je pokušao dokazati kako je zbilja pogriješio pa je prema publici i kamerama pokazivao karticu s koje je čitao kako bi svi vidjeli što zbilja piše na njoj.









Miss Filipina nije skrivala koliko ju je šokirao razvoj cijele situacije. Djevojke su kasnije izjavile kako se sve događa s razlogom, te su, iako sa suzama u očima, dobro podnijele cijelu situaciju. Izbor za Miss Universe održan je u nedjelju u Planet Hollywoodu u Las Vegasu. Naša predstavnica Mirta Kuštan niej došla do finala, a u Top pet su se plasirale predstavnice Francuske, Kolumbije, Filipina, Australije i Amerike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 11:08