JE LI JOJ TO TREBALO?

Jedna od najvećih YouTube zvijezda usred skandala: 'Može te biti sram'

Zoella Sugg jedna je od najvećih zvijezda YouTubea koja na temelju svojih objava zarađuje i do pola milijuna kuna mjesečno. Samo na Instagramu prati je preko 7,6 milijuna obožavatelja pa je svaka njezina objava u većini slučajeva i medijski popraćena. Tako je bilo i sada, samo što njezini pratitelji ovoga puta onime što je podijelila nisu bili prezadovoljni, piše Daily Mail.

Zoella je pozirala u bijeloj majici i gaćicama što je među njezinim obožavateljima izazvalo skandal, kao i brojne negativne komentare. 'Žao mi je što se moja mlađa sestra ugledala na tebe, sram te bilo' - samo je jedan od komentara koji je popratio cijelu ovu situaciju. Iako se na društvenim mrežama svakodnevno objavljuju puno golišavije fotografije od ove koju je podijelila Zoella, većina se u komentarima složila da je njezina objava poprilično neprikladna te da bi se takvo objavljivanje trebalo zabraniti i u budućnosti.

No onda su oni koji se nisu složili s medijima i ovim komentarima stali u njezinu obranu tako što su na svojim profilima podijelili selfie također u donjem rublju i sličnoj pozi. Ubrzo je postao popularan hashtag #WeStandWithZoe.

Slavnu blogericu većinom su poduprli muškarci, no bilo je i žena koji smatraju da su ovakve negativne reakcije pretjerane. Zoella je svjetski poznata blogerica koja se proslavila objavom videa i blogova o modi, šminki, frizurama i lifestyle temama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:09