USKORO SNIMANJE

JOŠ JEDNO ZVJEZDANO POJAČANJE U novoj epizodi Star Warsa ulogu je dobila i lijepa oskarovka

Actress Lupita Nyong'o celebrates winning Best Performance by an Actress in a Supporting Role award for '12 Years a Slave' in the press room during the 86th Academy Awards on March 2nd, 2014 in Hollywood, California. AFP PHOTO / Joe KLAMAR
 JOE KLAMAR/AFP

Ovogodišnja dobitnica Oscara za najbolju sporednu glumicu Lupita Nyong'o dobila je ulogu u novoj epizodi Ratova zvijezda, objavljeno je u ponedjeljak.

Lupita će se pridružiti impozantnom broju poznatih glumačkih imena koji su već dobili uloge u jednoj od najvećih SF franšiza. Među njima su John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson i Max von Sydow, ali i dio originalne postave, uključujući Harrisona Forda koji će ponovno glumiti legendarnog Hana Soloa i Petera Mayhewa, koji će još jednom utjeloviti Chewbaccu.

U prigodnom priopćenju Lupita je rekla da nikada nije bila više uzbuđena do trenutka kada je shvatila da je dobila ulogu u Star Warsu.

U ponedjeljak je također objavljeno da će jednu ulogu u novom filmu dobiti i Gwendoline Christie, poznata iz megapopularne HBO-ove serije Igra prijestolja, u kojoj glumi Brienne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:33