NOVI IMIDŽ

Karmela Vukov Colić: Svi mi kažu da sam zgodnija i simpatičnija

Da imam novog muškarca, mijenjala bih kilažu, a ne frizuru, kaže voditeljica

ZAGREB - Osjećam se mlađe i još poletnije, a uopće mi nije žao što više nemam dugu kosu. Dobila sam pregršt komplimenata za novu frizuru, svima se dopada. Svi mi kažu da sam im s ovako kratkom kosom još zgodnija i simpatičnija. A oni kojima se moja nova frizura možda ne sviđa, pristojno šute - priča Karmela Vukov-Colić , koja je kosu skratila početkom tjedna kod svoje omiljene frizerke Zdenke na HTV-u.

Došla kod Zdenke

- Na to sam se odlučila bez dugog razmišljanja. Jedno jutro sam došla Zdenki i rekla joj ‘Šišaj’, prepustivši joj da mi napravi frizuru kakvu ona smatra najpogodnijom. A ona me ošišala baš onako kako su mi prije pet-šest godina na jednoj kompjuterskoj simulaciji pokazali što pristaje mom obliku lica - govori televizijska voditeljica, koja ističe da nova frizura ipak ne označava nikakve promjene u njenom ljubavnom životu.

Pala niz stube

- Da se takvo što zbiva ne bih mijenjala frizuru, nego bih počela mršavjeti. Dakle, da postoji neki novi muškarac na vidiku, vidjelo bi se po mojim kilogramima, a ne po kosi - smije se Karmela, koja još uvijek izbjegava visoke potpetice.

Popularna voditeljica, naime, prije tri tjedna pala je niz stepenice prisavskog studija.

- Srećom, ništa nije popucalo, a modrice i otekline povukle su se nakon dva tjedna mirovanja - kaže Karmela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:46