GLAVNA ZVIJEZDA OBITELJI

KĆI ANE I TOMISLAVA KARAMARKA NAPUNILA TRI MJESECA'Dobili smo dijete iz snova, mirnu i veseludjevojčicu, obožava slušati tatin glas'

 Facebook

Malena Katarina ima tri mjeseca i svakim danom sve više uživa u igri sa starijom sestrom Lanom Karamarko. Jednu od nježnih fotografija sestrinskog druženja postavila je na svoj Facebook profil Ana Karamarko, supruga čelnog čovjeka HDZ-a Tomislava Karamarka.

Inače, mala Kate, kako je odmilja zovu, rodila se s crnom gustom kosicom u Petrovoj bolnici na sam Dan neovisnosti prije točno tri mjeseca.

Ana Karamarko je uz fotografiju kćerkice napisala - “sestrice”.

- Imamo dijete iz snova, predivnu curicu, mirnu i vrlo znatiželjnu, koja obožava slušati tatin glas - rekla nam je ponosna mama i odala da svaki sunčani dan koriste za šetnje gradom.

Facebook

Budući da su roditelji podrijetlom Dalmatinci, kao i većina njih, nisu oduševljeni zagrebačkim snijegom.

- Zato ni našu Kate snijeg nije previše impresionirao. Nedavno je otkrila svoj glas, glasno se smije, pa iako se prvi put prepala zvuka, otkriva oko sebe neki novi svijet i to nas sve neizmjerno veseli.

Malena odlično napreduje, vesela je i dobra beba i naravno da je mezimica cijele obitelji. Uz sestru Lanu neizmjerno se veseli i bratu Martinu koji će uz Aninu prijateljicu i suradnicu Anju Lutilsky biti njen kum na krštenju.

I bez obzira na to što tata Tomislav ima pune ruke posla, obitelj svaki slobodni trenutak provodi zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:42