NA NAGOVOR CURE?

KONCERT RIBLJE ČORBE U ZAGREBU? Bora Đorđević: 'Istina je da postoji ta ideja. Mogu reći da će mi biti čast nastupiti'

 screenshot YouTube

Frontmen srpskog rock benda Riblja čorba Bora Đorđević (62) godinama je ponavljao da nikada neće pjevati u Hrvatskoj, a zbog ekstremnog nacionalizma kojem se odao tijekom ratnih zbivanja, često je dobivao poruke da mu je bolje da u Hrvatsku i ne dolazi.

No, kako piše Blic , njegova djevojka Dubravka navodno ga je uspjela nagovoriti da ipak nastupi u Lijepoj našoj, i to u Zagrebu. Zasad nema informacija kada bi i u kojem prostoru do navodnog nastupa moglo doći, a beogradski list navodi da mu organizatori govore kako bi takav koncert bio visokog rizika.

'Istina je da postoji ta ideja. Nije moja, a ne mogu vam reći čija je. U svakom slučaju, mogu reći da će mi biti čast nastupiti u Zagrebu. To će biti moj prvi koncert tamo poslije mnogo godina, još od rata', izjavio je za Blic raspoloženi Đorđević.

Novinari su ga pitali je li istina da ga je na sve nagovorila djevojka Dubravka, s kojom je u vezi već godinu i pol, Đorđević je naglo promijenio ton. 'Ne želim o tome govoriti', kratko je odbrusio.

'Znam da je ranije Bora imao tu ideju i da bi vjerojatno pristao ako bi ga tamošnje vlasti pozvale, ali sa mnom se o takvom koncertu nije dogovarao', izjavio je menadžer Riblje čorbe Gane Pecikoza. 'Možda je o tome razgovarao s nekim drugim menadžerima pa će s njima to sprovesti u djelo. To svakako neće raditi sa mnom. A za ostalo pitajte njega ili njegovu djevojku, mislim da mu je ona sada menadžerica', dodao je Pecikoza za Blic .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 22:49