RAZVEO SE

KRAJ NAKON 18 ZAJEDNIČKIH GODINA Zavodnik iz hit serije 'Privatna praksa' opet je slobodan

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 17: Actress Idina Menzel (L) and actor Taye Diggs arrive at the 43rd NAACP Image Awards held at The Shrine Auditorium on February 17, 2012 in Los Angeles, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images for NAACP Image Awards/AFP
 Alberto E. Rodriguez / AFP ImageForum

Iako su Taye Diggs i Idina Menzel još prije gotovo godinu dana otkrili kako je njihovoj ljubavi došao brak, sad su se i službeno razveli.

'Taye i Idina odlučili su da je u ovom trenutku najbolje da svatko krene svojim putem', otkrio je tad njihov glasnogovornik.

Naime, par je bio zajedno 18 godina, od toga nešto više od 10 godina u braku, ali posljednjih nekoliko živjeli su odvojeno. Djelomično zbog projekata na kojima su radili, poput 'Privatne prakse' u kojoj je Taye glumio ili 'Gleeja' u kojem je Idina glumila, a naposljetku i zbog toga jer njihov brak nije funkcionirao.

Detalje brakorazvodne parnice nisu otkrivali u medijima već nakon što je cijeli proces finaliziran, sve su potvrdili u kratkom priopćenju.

Prema pisanju TMZ-a, par je ostao u prijateljskim odnosima te će imati zajedničko skrbništvo nad 5-godišnjim sinom Walkerom.

Podsjetimo, Idina i Taye upoznali su se još 1995. godine godine na Broadwayju u predstavi 'Rent'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 06:29