SHOW MUST GO ON

Lambaša novom frizurom podsjeća na Vlatku Pokos

Zagreb, 071109.Glumica Dolores Lambasa ceka terenac Jeep u vlasnistvu Dikana Radeljaka u Teslinoj ulici.Foto: Igor Sambolec / CROPIX
 Igor Sambolec / CROPIX

Glumica Dolores Lambaša danas je zagrebačkim centrom prošetala novu frizuru, znatno posvijetljene uvojke. Dok je u Teslinoj ulici čekala Jeep u vlasništvu njezina, kako ga je nedavno nazvala “muža”, Josipa Dikana Radeljaka, Dolores je čitavo vrijeme pričala na mobitel, a razgovor nije prekinula niti po ulasku u automobil.

Nova frizura glumice, koja je ovog ljeta u središte interesa medija dospjela zbog veze sa znatno starijim poduzetnikom Radeljakom, neodoljivo podsjeća na frizuru Vlatke Pokos, njegove bivše supruge, odmah su zamijetili komentatori na domaćim društvenim forumima.

Navodi se i kako je Dolores izabrala krivo godišnje doba za posvjetljivanje kose, budući da se većina djevojaka na posvjeljivanje odlučuje u ljetnim mjesecima pa neki zaključuju i kako bi mogla biti riječ o provokaciji bivše supruge.

Iako se Dolores javila na poziv, na pitanje o kratkom komentaru svoje nove frizure, objasnila je kako nema vremena za to.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos već je dugo poznata po svjetlosmeđim uvojcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:23