KAMPANJA B. PAVLINA

Leona Paraminski: Do ljeta ću biti udana žena, Boris dovršava moju vjenčanicu

Jedna od naših najljepših glumica, Leona Paraminski, zablistala je u novoj reklamnoj kampanji dizajnera Borisa Pavlina, inspiriranoj pedesetim i ranim šezdesetim godinama 20. stoljeća.

Kao moderna Audrey Hepburn, Leona se pokazala kao savršen odabir za zaštitno lice nove kolekcije neokrunjenog hrvatskog kralja vjenčanica.

Pripreme za svadbu

Osim nove Borisove kolekcije u svili i čipki, koju će predstaviti u petak u sklopu modnog spektakla Cro A Porter, nova muza Borisa Pavlina otkrila nam je kako će vrlo skoro nositi i njegovu vjenčanicu. Simpatična glumica povjerila nam je kako obavlja posljednje pripreme za svoj posebni dan kada će se na vječnu ljubav zakleti svom dugogodišnjem partneru Tinu Komljenoviću.

- Za mene je Boris apsolutni modni kralj i zbog toga sam njemu povjerila izradu svoje vjenčanice. Već sam odabrala materijale, a zajedničkim smo snagama došli do neke finalne verzije moje vjenčane haljine.

No, veliki finiš napravit ćemo nakon Cro A Portera - kazala je glumica koja nije željela otkriti datum svog vjenčanja.

- Do ljeta ću biti udana žena, to je sve što ću vam reći - zagonetno je dobacila.

Žele puno djece

Glumica se zaručila još lani kada ju je nakon dvije godine veze zaprosio njezin dečko Tin Komljenović.

Leona, koja je nedavno snimila film “Nije sve u lovi”, nakon zaruka je rekla da neće puno čekati s proširenjem obitelji.

- Bez djece i obitelji nema pravog života. Jedva čekam dvoje, troje - izjavila je lani glumica koja trenutačno radi na predstavi “Majka i dijete” u varaždinskom HNK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 12:06