BRIGA ZA OBITELJ

Leonarda Boban: Povlačim se iz svijeta mode

 Neja Markicevic / CROPIX

ZAGREB - Leonarda Boban, poznata dizajnerica i supruga jednog od naših najproslavljenijih nogometaša Zvonimira Bobana, na modnoj manifestaciji Dreft Fashion Week Zagreb preksinoć se prvi put pojavila isključivo kao gošća. Nakon niza osmišljenih kolekcija odjeće, torbica i nakita, koji je među omiljenim dodacima brojnim poznatim damama, Leonarda se, naime, odlučila povući iz svijeta mode.

- Ja sam se odlučila u potpunosti maknuti iz mode. Za proljeće spremam još jedan projekt i onda bi to bilo sve. Ove revije sada posjećujem isključivo zbog prijateljstva - ispričala je Lea, koja je na DFWZ-a bila u društvu glumice Mije Begović i Suzy Josipović.

Kako je ispričala Leonarda, posljednjih mjeseci bavi se isključivo brigom za mnogobrojnu obitelj, koja je prošle godine postala bogatija za još jednog člana, malenu Ružu.

- Trenutno sam samo mama. Ruža je jako dobra beba, a i s majčinskim dužnostima se ionako odlično snalazim, pa to mi je već peto - kroz smijeh je ispričala uskoro bivša dizajnerica. Na prvoj večeri DFWZ-a svoje su modele za sezonu proljeće i ljeto 2011., među ostalima, predstavili Louis De Gama, Daniela Martinović i Zjena, a iz prvih redova revije su pratila i poznata lica poput Vanje Mamić i glumice Marijane Mikulić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 11:38