Lijepa Sonja uživala je u ritmovima deep housea koje je puštao poznati Britanac, nominiran za prestižnu nagradu Grammy

 
Sonja Kovač

Lijepa Sonja uživala je u ritmovima deep housea koje je puštao poznati Britanac, nominiran za prestižnu nagradu Grammy. Svjetski poznati Britanac inspiraciju za svoje proslavljene hitove pronašao u širokom rasponu glazbenih pravaca. Odrastao je slušajući rap, gospel, afro-beat i brojne druge žanrove te se još kao tinejdžer okušao u glazbenoj produkciji, ponajprije kao hip-hop producent, a danas pušta raznovrsnu glazbu koja je najbliža deep houseu. Jones je u nedjelju nastupio i u Aquariusu na Zrću kojeg je posjetila i lijepa Sonja Kovač.

-Bilo je ako zabavno, DJ je bio odličan, cijelu noć je puštao glazbu baš po mom ukusu. Atmosfera u Aquariusu je bila genijalna, baš pravi ljetni party – kazala je Sonja, čiji je blog u posljednje vrijeme postala jedna od posjećenijih domaćih web adresa. Sonja je na neko vrijeme odustala od glume i odlučila se posvetiti svom modnom blogu, a njezin profil na Instagramu izgleda poput luksuzne slikovnice.

Promo

Jax Jones pokorio je glazbene ljestvice diljem svijeta svojim ultimativnih hitovima "You Do not Know Me" na kojem je surađivao s mladom britanskom pjevačicom Raye te „I Got You“ s s Duke Dumontom, a nedavno je snimao singlove i sa dvije velike američke pjevačice Demi Lovato i Selenom Gomez.

U bogatoj glazbenoj sezoni Aquariusa, Jax Jones je samo jedno od velikih DJ imena koje je rasplesao domaće i strane partijanere. Aquarius je ugostio slavnog Stevea Angella, Tchamija, Bakermata, a kao poslastica za kraj sezone stiže nam još i Alan Walker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:44