KAD DRUGAČIJE NE IDE

Lindsay Lohan golim grudima pokušava oživjeti karijeru

Bradavice joj se vide na svakoj fotografiji kao i njen izgled na kojem se bez problema mogu prebrojati besane noći provedene u partijanju i opijanju
 Egotastic

Nekada uspješna glumica, sada samo propali talent koji se na scenu pokušava vratiti provokativnim fotografijama i vulgarnim snimkama, Lindsay Lohan svakog dana sve više potvrđuje svoj 'zvjezdani' status.

Ako ste pomislili da će te i ovdje saznati nešto novo o životu Lindsay, grdno ste se prevarili. Poznato je odavno kako je snimila izazovni editorijal za magazin Muse te da u njemu nije imala nimalo srama. Bradavice joj se vide na svakoj fotografiji kao i njen izgled na kojem se bez problema mogu prebrojati besane noći provedene u partijanju i opijanju.

Iako je većina fotografija vjerojatno, pardon, gotovo sigurno obrađena u Photoshopu, ništa se nije moglo 'photoshopirati' u karijeri nekada relativno uspješne glumice čiji talent očito nije nikoga oduševio.

Tako sada, jadna Lindsay dane provodi snimajući očajničke editorijale, pokušavajući oživjeti svoju nekada blještavu karijeru hollywoodske glumice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 15:07