OPET ĆE NA SUD

Lindsey Lohan uhićena jer je autom udarila pješaka i pobjegla!

In this May 9, 2012 photo shows actress Lindsay Lohan at the A&E Networks 2012 Upfront at Lincoln Center in New York. Lohan will star as Elizabeth Taylor in the upcoming Lifetime TV movie "Liz & Dick." Lohan was arrested in New York early Wednesday on charges that she clipped a pedestrian with her car and did not stop, police said. The 26-year-old actress was arrested at 2:25 a.m. as she left a nightclub at the Dream Hotel on 16th Street in Manhattan's Chelsea neighborhood, police said. They said no alcohol was involved. Lohan was charged with leaving the scene of an accident and causing injury. She was given a ticket and will have to appear in court at a later date. (AP Photo/Starpix, Kristina Bumphrey, file)
 AP

NEW YORK - Američka glumica Lindsey Lohan uhićena je u srijedu pošto je jedan pješak rekao policiji da ga je udarila automobilom dok se vozila prema svom newyorškom hotelu.

Automobil koji je vozila Lohan udario je 34-godišnjeg muškarca, priopćila je policija, dodajući da je on nakon toga otišao u obližnju bolnicu zbog ozljede koljena.

Glumica je uhićena zbog napuštanja mjesta nesreće. Policija je priopćila da je podnijela prekršajnu prijavu nakon čega je Lohan puštena na slobodu.

Glasnogovornik Lohan rekao je da vjeruje kako izjave pješaka neće biti potvrđene na sudu.

"Dok se podaci još prikupljaju, čini se da je riječ o mnogo vike nizašto. Uvjereni smo da će se stvar razjasniti sljedećih tjedana i da će se pokazati da tvrdnje izrečene protiv Lindsey nisu istinite", rekao je glasnogovornik Steve Honig.

Internetska stranica TMZ.com, pozivajući se na izvore iz hotela Dream, objavila je da se na snimkama hotelskih nadzornih kamera ne vidi jasno je li automobil u kojemu je bila Lohan uopće udario pješaka, a ako jest koliko snažno.

Lohan (26) je u ožujku ukinuta uvjetna kazna nakon gotovo pet godina, pošto je više puta bila pred sudom, u zatvoru i na odvikavanju nakon vožnje u pijanom stanju, posjedovanja kokaina i krađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 05:13