SRETNA OBITELJ

MALA KATE I MAMA ANA PO MRAKU SE ISKRALE IZ RODILIŠTA Karamarko počastio ekipu iz Petrove: među delicijama služio se i poljički soparnik

Zagreb, 150215.Markov trg.Svecana predsjednicka inauguracija novoizabrane predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarovic na Trgu sv. Marka.Na fotografiji: Ana Saric i Tomislav Karamarko.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

Prije tjedan dana rođena mala Katarina i mama Ana Karamarko, supruga Tomislava Karamarka, u četvrtak kasno navečer stigle su kući iz rodilišta u Petrovoj.

Beba super napreduje

Premda je odlazak iz bolnice bio predviđen za jučer ujutro, roditelji su očito nastojali izbjeći bljeskalice fotoreportera i znatiželju novinara pa je navodno Ana Karamarko zatražila otpust iz rodilišta “na vlastiti zahtjev” u vrijeme kad se to ne očekuje, iza 22 sata. U četvrtak tijekom dana liječnici su pregledali bebu i potvrdili da je s njezinim zdravljem sve u redu.

U tom nenajavljenom odlasku iz bolnice pomogla je, navodno, liječnica dr. Velena Radošević, koja je pratila cijelu trudnoću Karamarkove supruge i porodila je carskim rezom.

Zahvala na brizi

Ona je bebu i mamu i odvezla kući u svom automobilu koji ih je čekao na stražnjem izlazu iz bolnice, a tata Tomo pratio ih je svojim automobilom.

Liječnici kažu da su mala Kata i mama odlično. Inače, kako saznajemo, Karamarko je u četvrtak poslijepodne častio sve zaposlene na Klinici - naručio je catering. Oni koji su bili na tom domjenku rekli su nam da je na jelovniku bio i odličan soparnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:24