ŠOKIRANA OPTUŽBAMA

MAMA NAJLJEPŠE CURICE (9) SE BRANI 'Moraš razmišljati poput pedofila da vidiš nešto seksualno na slikama'

 Instagram

Ruskinji Kristini Pimenovoj tek je devet godina, a već radi kao supermodel. Prozvana je najljepšom djevojčicom na svijetu, na društvenim mrežama ima 2 milijuna obožavatelja, a iza sebe već ima odrađene poslove za Dolce & Gabbana, Roberto Cavallija i Armanija, često surađuje s Vogueom i drugim poznatim modnim magazinima.

Kristina je pred fotoobjektivima od svoje treće godine, na modnim pistama od svoje četvrte godine, a zbog njezine dobi se vode rasprave nije li premlada za takvu vrstu posla te se na meti kritika našla upravo njezina mama, i sama bivši model Glikeriya Shirokova koja dogovora poslove i održava njezine profile na društvenim mrežama.

No, nakon što je zbog negativnih komentara nedavno završila na naslovnicama svjetskih medija, Glikeriya se odlučila i sama oglasiti.

'Ne prihvaćam optužbe o seksualizaciji mog djeteta. Sigurna sam da su sve njezine fotografije potpuno nevine. Nikad joj nisam govorila kako da pozira, a moram priznati i da ona baš ne voli pretjerano da je fotografiram pa to napravim na brzinu. Moraš razmišljati poput pedofila kako bi vidio nešto seksualno na njezinim slikama pa je možda najbolje da takve osobe posjete doktora', smatra majka 9-godišnjakinje.









Dodaje kako ne forsira Kristinu na snimanje editorijala već djevojčica voli dane kad ima snimanja jer ih doživljava kao avanturu te taj dan nema nikakvih obveza.

'Šest dana u tjednu vježba ritmičku gimnastiku po četiri sata, kad dođe kući bude već sedam. Modeliranje joj samo otežava balans između škole i sporta, ali ona voli dane kad snima editorijale', smatra majka.

Dodaje kako ne planira obrisati Kristinine fotografije s društvenih mreža jer ne vidi u njima ništa sporno.





#Bedtime

A photo posted by Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005) on Nov 11, 2014 at 10:29am PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 18:56