NIJE NI NJOJ LAKO

'MANJE KOLAČA ZA BOŽIĆ ILI TRAŽITI DRUGU HALJINU?' Žanamari krenula u potragu za seksi odjevnom kombinacijom za novi spot pa se našla u problemu...

 
 INSTAGRAM

Pjevačica Žanamari Perčić nedavno se požalila kako su je dežurni kritičari godinama uvjeravali da ima debele noge, s čime se njezini obožavatelji, a ni ona sama, nikako ne slažu, ali sudeći po njezinoj novoj fotografiji na Instagramu, čini se kako pjevačica trenutačno muku muči s potpuno drugačijim problemom.

Žanamari je, naime, krenula u potragu za idealnom odjevnom kombinacijom za snimanje novoga spota, a kad se napokon zaljubila u pripijenu haljinu bordo boje, ispostavilo se da ju zgodna brineta ne može zakopčati, i to zbog - prebujnih grudi!

- Sugestije - manje kolača za Božić ili tražiti drugu haljinu - pitala je Perčić, a na odgovore nije trebala dugo čekati.

- Samo jako! Živjele žene s oblinama! Ne znam hoće li tvoja okolina izdržati ovu haljinu... Ne zakopčavaj - još malo otkopčaj! Raskomoti se, steže te to! Skini grudnjak!!! Draga Žanamari, kad imaš 'tako lipe balkone' pusti neka im se Instagram divi - samo su neki od komentara koje je pjevačica iz Tučepa dobila ispod objave.

S obzirom da Žanamari na profilu ima i čedniju fotografiju u istoj haljini, ostaje pitanje je li na kraju ipak isprobala veći broj ili je "vrućim" dekolteom samo golicala maštu brojnih obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:13