UZIMAJU PREDAH

Michael Douglas i Catherine Zeta Jones potvrdili: 'Istina je, rastajemo se'

Trenutno su razdvojeni stotinama kilometara, on je na odmoru na Sardiniji, a ona u New Yorku
NEW YORK, NY - APRIL 23: Michael Douglas (R) and Catherine Zeta Jones attend the Grey Goose cocktail reception of The Film Society of Lincoln Center's 40th Chaplin Award Gala at Avery Fisher Hall, Lincoln Center on April 23, 2013 in New York City. Stefanie Keenan/Getty Images for GREY GOOSE/AFP
 AFP / AFP ImageForum

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones u srijedu su potvrdili tračeve da se razvode.

Nakon 13 godina braka otišli su svatko u svoj stan kako bi “razdvojeni neko vrijeme, rekapitulirali svoj brak i nastavili raditi na njemu” rekla je njihova glasnogovornica i najavila da daljnjih komentara više neće biti. Michael i Katherine trenutno su razdvojeni stotinama kilometara, on je na odmoru na Sardiniji, a ona u New Yorku.

Njihovi prijatelji nadaju se da je riječ samo o predahu i da ipak neće doći do razvoda, ali izgleda da su njegova borba s rakom grla i Katherinina borba s bipolarnim poremećajem ostavili predubok trag na odnosu sredovječnog glumačkog para.

Michael Douglas i Katherine Zeta Jones vjenčali su se 2000. godine a nitko ih nije vidio zajedno u javnosti od 22. travnja kada su se grlili na crvenom tepihu uoči 40. Godišnje dodjele Chaplinovih nagrada u New Yorku.

Navodno su se dogovorili da će se Michael iseliti iz njihova zajedničkog njujorškog stana nakon što se on vratio s filmskog festivala u Cannesu, a odlučili su sve potvrditi kad su novine objavile Michaelove slike kako sam igra golf u Italiji.

Zaključili su da više nema smisla praviti se tajnovitima. Michael i Kate nisu dugo tajili ni svoje bolesti, i paparazzi su godinama svojim slikama svjedočili da su imali vrlo blisku i nježnu vezu.

Michaelov karcinom, strah od njegove smrti, izazvao je kod Katherine jake napade bipolarnog poremećaja za koji, kako je tada izjavila, nije ni znala da ga ima. Sada se, kako javlja časopis Star, s odvjetnicima priprema za sudsku borbu za 300 milijuna dolara u brakorazvodnoj parnici.

Njihova djeca, 13-godišnji Dylan za kojega je Michael priznao da je dijete s posebnim potrebama i 10-godišnja Carys, žive s mamom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 21:01