MLADA KOPIJA SUPRUGE

MISTER BEAN PRONAŠAO DUPLO MLAĐU Legendarni komičar razveo se u 65 sekundi, ali s bivšom će morati dijeliti 130 milijuna dolara

Popularni Mr. Bean, pišu britanski mediji, zaljubio se u duplo mlađu kopiju svoje supruge
 Getty

Prema Forbesovim podacima za 2015. godinu, britanski komičar Rowan Atkinson težak je oko 130 milijuna dolara, a godišnje zarađuje oko 15 milijuna dolara od glume i reklama.

Koliko će te imovine dobiti njegova od jučer bivša supruga Sunetra Sastry (54), tek će se vidjeti. Atkinson je već 18 mjeseci u vezi s 32-godišnjom glumicom Louise Ford (koja je doslovno mlađa verzija njegove već bivše supruge).

Nosio vjenčani prsten

Britanski mediji tvrde da se njegova obitelj - supruga, kći Lily (20) i sin Benjamin (22) - navodno tijekom tih mjeseci nadala da će se 60-godišnji glumac vratiti kući, posebice zato što je cijelo vrijeme na ruci nosio vjenčani prsten.

Aferu s mladom kopijom supruge mnogi su smatrali znakom krize srednje dobi. No, prevarili su se.

U samo 65 sekundi, koliko je trajao sudski postupak, 24-godišnjem braku je došao kraj. Sudac je odobrio brzi razvod zbog Atkinsonova “nerazumnog ponašanja”, što je, pišu britanski mediji, najčešći uzrok razvoda u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Atkinson nije bio na sudu, a sudac nije službeno otkrio što se smatra “nerazumnim ponašanjem” u slučaju Crne Guje.

Ipak, proći će još najmanje šest tjedana prije nego što bivši supružnici dobiju konačnu odluku kojom se razvod proglašava važećim.

Razlog za taj rok propisuje zakon - njime se parovima daje vrijeme da se dogovore o financijama i drugim važnim stvarima.

Raspodjela imovine

Bivši će par imati o čemu pregovarati: u vrijeme otkrivanja njegove afere s drugom ženom gradili su obiteljski dom u Oxfordshireu, vrijedan oko 17 milijuna dolara.

Sunetra se u međuvremenu preselila u njihovu londonsku vilu, vrijednu 32 milijuna dolara. Atkinson trenutačno živi u stanu u Londonu, koji je koštao šest milijuna. Neki mediji kažu kako je sigurno da komičar očekuje kako će ga razvod skupo koštati - prije par mjeseci prodao je svoju najdražu imovinu, vrlo rijedak automobil McLaren F1, za nevjerojatnih 12 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 21:50