SVADBA KAO VIRALNI HIT

MLADOŽENJA IZ HIT SNIMKE ODGOVORIO ZLOBNICIMA KOJI SU MU NAPALI ŽENU 'Etiketirali ste ju kao plastičnu ženu, reći ću vam iskreno što je sve operirala'

 
 Screenshot / Vimeo

Crnogorski džudist Srđan Mrvaljević, između ostalog viceprvak svijeta, ostao je iznenađen kad je shvatio da je kratka snimka, rezime njegove svadbe postala viralni hit na društvenim mrežama i u medijima.

Mrvaljević (34) se vjenčao za svoju dugogodišnju ljubav Tamaru (26) s kojom je u vezi već sedam godina. Trailer njihove svadbe objavljen je na Vimeu prije mjesec dana, no sad je postao hit, uglavnom zahvaljujući estetskim operacijama kojima se podvrgnula njegova žena.

- Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske korekcije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i s dozom nelagode, da Tamara ima implantate u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta - napisao je na Facebooku.

Tamara i Srdjan Mrvaljevic - trailer from Dronestudio.me on Vimeo.

Snimka njihova vjenčanja na Vimeu pregledana je gotovo pola milijuna puta, a zvijezda je svakako mlada u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom.

Džudist koji iza sebe ima srebrnu medalju sa svjetskog prvenstva, nagradu za najboljeg sportaša Crne Gore 2011. godine, zlato s Mediteranskih igara 2013. i tri sudjelovanja na Olimpijskim igrama, za Blic je rekao:

- Oženio sam se prije više od dva mjeseca, ali netko je prije nekoliko dana iskoristio našu snimku s vjenčanja i uklopio je s vrlo ružnom pričom o nacionalizmu, NATO-u, glamuroznom svadbom, bahatim sportistom, bliskim vezama sa krimi-miljeom, ženom starletom…

Mrvaljević kaže da se Tamara ne bavi javnim poslom, nije nikakva starleta i nema profile na društvenim mrežama. Dodao je i da ‘jako rijetko izlaze po klubovima, uglavnom gledaju serije i filmove i šeću’. Svadbu su organizirali u Podgorici za 150 najbližih rođaka i prijatelja. Nije bilo prevelikog luksuza ni medijske pompe, kaže mladoženja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:42