KAKVA TRANSFORMACIJA

Možete li pogoditi tko je ovaj transvestit u bundici, kratkoj suknji i štiklama?

Uz Jareda, na filmskom platnu će se naći i Jennifer Garner te Matthew McConaughey koji je izgubio 15 kilograma

Slavni srcolomac i miljenik žena, koji se uglavnom pojavljuje u rockerskim izdanjima, pokazao je konačno svoju žensku stranu.

Glumac Jared Leto na setu filma “The Dallas Buyers Club”, koji se ovih dana snima u New Orleansu, pojavio se odjeven kao transvestit, s temeljito depiliranim prsima, perikom i teškim make-upom. Osim Leta, u filmu igraju još i Jennifer Garner te Matthew McConaughey, koji je zbog svog pretjerano mršavog izgleda posljednjih dana glavna vijest svih svjetskih tabloida.

Jared Leto, koji u filmu igra HIV pozitivnog transvestita, snimljen je kako izlazi iz svoje prikolice u bundici, kratkoj suknji te visokim potpeticama.

- Dame, osjećam vašu bol. Ono što sam naučio danas jest da ljepota boli. Najgore od svega što mi se dogodilo u pripremama za ovaj film je vosak. Vraški boli! - kazao je Jared nakon očito bolnog beauty tretmana za potrebe filma. Naime, kako se hvalio na svom Twitter profilu, izdepilirao je noge, prsa, pazuh, ali i obrve.

Leto se filmu vraća nakon tri godine, tijekom kojih se posvetio svojoj glazbenoj karijeri, svirajući u bendu 30 Seconds from Mars.

Na set smješten u New Orleansu stigla je i Jennifer Garner, koja u filmu igra Letovu i McConaugheyevu liječnicu Eve Saks, kao i glavna zvijezda filma Matthew McConaughey.

Njegova je priprema za ulogu daleko najzahtjevnija, za lik Rona Woodrofa, koji u filmu boluje od AIDS-a, skinuo je čak 17 kilograma i ne izgleda nimalo zdravo.

- Dobro se osjećam - ipak uporno tvrdi glumac, koji je naveo da je s kilogramima izgubio i energiju. - Bilo mi je najteže skinuti prvih 10 kilograma, nakon toga, kao da je moje tijelo prihvatilo što mu se događa, pa je išlo brže. Osim dijete jako puno vježbam, no ipak je ključno bilo to što slabo jedem. Jedva čekam pojesti cheeseburger - pojadao se slavni glumac.

U svakom slučaju, film koji je najavljen za 2013. godinu donijet će zanimljiva izdanja dobro poznatih glumaca, ali i tešku životnu priču o stvarnom čovjeku, koji je zbog posljedica AIDS-a umro 1992. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:02