NIMALO GLAMUROZAN ŽIVOT

MRAČNE TAJNE PUSSYCAT DOLLSA ISPLIVALE NA POVRŠINU Bivša članica najseksi ženskog benda otkrila: 'Producenti su nas izlagali brutalnoj torturi'

 Getty Images

Pjevačica, plesačica i koreografkinja Kimberly Wyatt od 2003. do 2010. godine bila je članica popularnog američkog ženskog benda Pussycat Dolls, koji je prodao više od 54 milijuna albuma diljem svijeta.

Wyatt, koja je 2015. pobijedila u američkoj inačici kulinarskog showa 'Celebrity MasterChef', u intervjuu za britanski The Mirror progovorila je o torturi kroz koju je godinama prolazila s kolegicama.

- I danas se osjećam kao da sam bila dio vojničkog kampa, a ne benda. Nismo bile pod pritiskom samo zbog obožavatelja, nego i zbog vlastitih menadžera te producenata. Tjerali su nas da budemo savršene, da stalno još više i jače vježbamo, da manje jedemo... Misija im je bila pretvoriti nas u anoreksične izvanzemaljce... Pussycat Dolls bile su projekt iza kojega je stajala velika nevidljiva mašinerija. Glazba je tu bila najmanje bitna - izjavila je 35-godišnja Kimberly.

There's a little bun-ny in the oven ☺❤ Happy Easter!

A post shared by Kimberly Wyatt (@kimberlywyatt) on

Dodala je kako ni sama ne zna odakle je godinama crpila snagu da unatoč silnim pritiscima sa svih strana ostane vjerna sebi.

- Da sam slušala druge, danas bih vjerojatno imala 'novi' nos, veće grudi i stražnjicu... Srećom, nisam im dala da me pretvore u lutku - rekla je Wyatt, koja je već tri godine u sretnom braku s britanskim modelom, 34-godišnjim Maxom Rogersom. Par je u prosincu 2014. dobio kćer Willow, a sad čekaju i drugo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:26