NIJE BILA SAMA

NAJLJEPŠA HRVATICA S MRLETOM IZ LETA 3 Zajedno su avionom otputovali u London

Naša Antonija sobu dijeli s Miss Bosne i Hercegovine Isidorom Borovčanin, a natjecanja su započela već prvi dan njihovog boravka

Miss Hrvatske Antonija Gogić otputovala je u London na izbor za Miss svijeta, a tijekom leta bila je u dobrom društvu. Naime, Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle ukrcali su se u isti avion jer im je London usputna stanica na putu prema Kaliforniji.

Ove godine na natjecanju za Miss svijeta prisutno je 127 predstavnica, a naša Antonija sobu dijeli s Miss Bosne i Hercegovine Isidorom Borovčanin.

Miss Bosne i Hercegovine Isidora Borovčanin i Miss Hrvatske Antonija Gogić

Natjecanja su započela već prvi dan njihovog boravka, pa je Antonija tako već zabilježila bodove u individualnom sportu i folklornom nastupu na kojem je predstavila prekrasnu narodnu nošnju otoka Suska i ples kojem su je naučili u folklornom ansamblu "Turopolje".

Miss Rumunjske, BiH, Kosova i Mis Hrvatske Antonija Gogić

"Podršku našoj Antoniji možete dati lajkanjem njene službene Facebook stranice Miss World - Croatia i glasovanjem na Miss World App-u. Molimo vas da to svakako učinite jer to donosi vrijedne bodove našoj predstavnici", poručile su organizatorice Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 19:11