JOŠ LUĐI, ZBUNJENIJI...

Navojec je danguba opsjednuta seksom

Popularna serija gotovo je bila ugašena jer je scenarist Feđa Isović želio raditi drugi projekt

ZAGREB - Na sarajevski set trenutno najpopularnije humoristične serije u Hrvatskoj, vratila se ekipa “Lud, zbunjen, normalan” i nastavila sa snimanjem treće sezone tog serijala. “Lud, zbunjen, normalan” u sadržajnom smislu neće doživjeti neke velike promjene, nego će i dalje ostati komedija situacije, bez izmišljanja “tople vode”, kako to kaže sam scenarist serije Feđa Isović.

Glavni novitet u trećoj sezoni, koja bi se na programu Nove TV trebala naći sljedeće godine, bit će novi likovi - ginekolog dr. Đuro Ubiparović ( Boro Stjepanović), besposličar Refko Mujkić kojem su glavna preokupacija hrana i seks ( Goran Navojec) te bivša Miss Jugoslavija, Splićanka Ajna ( Nives Ivanković). Ekipa je do sada snimila deset epizoda u rujnu, sada se radi još sedam te u siječnju još sedam nastavaka. Međutim, bez obzira na sve veću popularnost, treća sezona ima najmanje epizoda od svih dosadašnjih njih - 24.

- Nije razlog recesija, već što smo u snimanje serije ušli kasno, a to se dogodilo jer je nisam planirao nastaviti, nego sam želio krenuti u drugi projekt. To sam i najavio, no kako to već ide i morao poreći, jer su me Federalna televizija i Nova TV nagovorile da snimimo još jednu sezonu, pa mi je bolje da više ne pričam što će biti dalje - objasnio je Isović.

Inače i sam Isović iznenađen je tako velikom gledan-ošću serije koja se prikazuje u svim državama bivše Jugosla-vije, osim u Sloveniji. - Da nisam vjerovao u projekt, ne bih ga ni pisao. Znao sam da će biti dobro, ali ovo nisam očekivao - kazao je Isović za rezulate gledanosti prema kojima je “Lud, zbunjen, normalan” u nekoliko navrata bio gledaniji od HTV-ova Dnevnika. Kao razlog takvog uspjeha serije Isović navodi i odličnu atmosferu na setu koja se može zahvalititi izvrsnom odabiru ekipe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:59