DJEVOJKA OTKRILA

NEVOLJE U RAJU Ashton Kutcher varao Milu Kunis s 21-godišnjom šminkericom Linn?

 AFP PHOTO Robyn BECK / AFP PHOTO Robyn BECK

Kratko nakon što su dobili prinovu, Ashton Kutcher i Mila Kunis našli su se usred skandala.

Naime, prema pisanju stranih medija Ashton Kutcher navodno je imao ljubavnu avanturu s mladom plavokosom šminkericom Linn Massinger dok je još bio na početku veze s Milom.

Linn tvrdi kako je bila s Ashtonom u njegovom hollywoodskom domu u lipnju 2012. godine, dva mjeseca nakon što se počelo šuškati da je u vezi s Milom Kunis.

Vizažistica, koja je tad imala 21 godinu, izjavila je za britanski The Sun kako su prvo malo razgovarali, a onda ju je glumac primio za ruku i odveo u spavaću sobu gdje su proveli nekoliko intimnih sati.

Navodno posjeduje i fotografije na kojima se mazi s Ashtonom u krevetu, a koje su snimljene u periodu dok se glumac pripremao za ulogu Stevea Jobsa.

'Kad sam bila s njim, nije spominjao Milu ili bilo koga drugoga, nadam se da me smatrao dobrom curom', komentirala je mlada vizažistica.

Američki časopis Star pak otkriva detalje kako su se Linn i Ashton upoznali. 'Ashton nije mogao skinuti pogled s Linn u jednom baru. Mahnuo joj je te pozvao da se pridruži njegovom društvu. Predstavio joj se kao Chris, što je zapravo njegovo pravo ime', otkriva izvor te dodaje: 'Društvo je nakon toga otišlo u Ashtonov dom gdje su se njih dvoje zbližili. Nakon nekog vremena ljudi su počeli odlaziti svojim kućama, a Ashton je Linn odveo u svoje kino. Tad su se stvari poprilično zagrijale.'

Valja istaknuti kako ovo nije prvi put da se šuška o Ashtonovoj nevjeri. Tijekom 2011. godine dok je još bio u braku s Demi Moore, šuškalo se da je imao aferu sa Sarom Leal u jednom hotelu u San Diegu i to na 6. godišnjicu braka s Demi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 09:33