SAVJET ISKUSNE ŽENE

Nives: Lambaša bi trebala naučiti kontrolirati svoje nagone

Nives Celzijus ističe kako Dolores Lambaša nema pojma što govori u napadima na Vlatku Pokos jer još nema djece
zagreb, 030904nives celzijus, salatafoto biljana gaurina-ned-
 Biljana Gaurina / CROPIX

Nova Hrvatica na radu u inozemstvu i vjerna supruga hrvatskog nogometaša Dine Drpića, Nives Celzijus, u svojoj se ovotjednoj kolumni u magazinu Arena odlučila osvrnuti na sukob Pokos-Lambaša-Radeljak.

Nives objašnjava kako nije baš ljubiteljica Vlatke Pokos, no da se čak i ona sažalila nad njome nakon ispada Dolores Lambaše.

- Ne samo da je godina trpjela neprivlačno tijelo muškarca koji bi joj mogao biti otac, sada se apla na udaru nove 'wanna be gospođa Radaljak' - piše Nives te dodaje kako Lambaša nema pojma što govori jer još nema djece.

Hrvatsku spisateljicu to vrlo ljuti jer Lambaša priča o odgoju, a sama nikada nije odgajala dijete.

- Ne znamo što se zbivalo u četiri zida i kako je Vlatka postupala prema djetetu, no sigurno joj nije ostavila tjelesne i duševne ožiljke za cijeli život - navodi Nives.

Dodaje i kako je lako biti dobar, nježan i strpljiv u prvih par mjeseci veze, no maske padaju kada žena 'napokon ponese muževo prezime'.

- Dolores bi trebala naučiti kontrolirati nagone i povremeno zadržati mišljenje za sebe da ne nestane ljubavi kada se pojavi nova 'wanna be gospođa Radaljak' - zaključuje Nives.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:24