SARA RENAR

NOVA GLAZBENA ZVIJEZDA 'Bila sam preniska za manekenku, ali u glazbi se realiziram, to volim'

Mlada kantautorica (27), koja će uskoro predstaviti svoj rugi album, u studiju radi punom parom
 Berislava Picek

Mlada kantautorica Sara Renar (27), koja će uskoro predstaviti svoj drugi album, u studiju radi punom parom.

"Mogu najaviti, da ostane malo mističnije, radi se o vokalnoj suradnji s isto jednom našom hrvatskom jako zanimljivom autoricom. To će biti prva stvar s tog nadolazećeg EP-a "Jesen" i to će biti singl, a ideja je da drugi singl "Jesen" izađe s albumom za nekoliko mjeseci", otkriva Sara za Studio. Osim toga, njezin planer je svakog dana popunjeniji s datumima nastupa koje će imati tijekom ovog ljeta.

"Imamo neke planove za svirati u Istri, ali i kombinacije za Split i Dubrovnik. No, svakako će mi ostati vremena za neki godišnji odmor. Dio ću provesti u Rovinju jer mi je tamo ljubav, a dio u Dubrovniku odakle mi je mama rodom", otkriva Sara. Ipak, mlada kantautorica radije priča o glazbi i modi nego o ljubavnom životu.

"Malo sam se bavila manekenstvom, ali za neku ozbiljniju karijeru sam preniska, a u glazbi se realiziram, to je ono što volim", priznaje Sara te dodaje da može surađivati s kim god hoće na svijetu, odabrala bi Darka Rundeka. "Ovih dana snimali smo novi singl koji će izaći na EP-u, a na jesen ide album "Jesen".

"Moram priznati da sam sretna i zbog jedne modne suradnje i to sa curama koje rade Mustra majice s natpisima te su uzeli za dva printa moja dva stiha iz pjesme "Jesen" i izgledaju mi fora!", kaže uvijek nasmijana Sara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 08:26