U PAKLU ALKOHOLA I DROGE

NOVI DETALJI O PREDOZIRANJU POP PRINCEZE: LEŽALA JE U BLJUVOTINI I KRVI Kad ju je našla, asistentica je mislila da je Demi mrtva, uspaničeno je urlala

Demi Lovato
 Getty Images for MTV

- Mrtva je, mrtva je! - vrištala je izbezumljena asistentica Demi Lovato (25), nakon što je krajem srpnja američku glumicu i pjevačicu pronašla onesviještenu u njezinoj vili u Los Angelesu.

Glazbenica je, piše The Mirror, ležala u vlastitoj bljuvotini i krvi, a život joj je najvjerojatnije spasio njezin tjelohranitelj. Upravo je on bio dovoljno priseban da nesretnoj Demi prije dolaska hitne pomoći očisti dišne puteve i donekle je stabilizira.

Lovato, koja još od tinejdžerske dobi ima ozbiljnih problema s alkoholom i drogom, predozirala se 24. srpnja, a iz bolnice bi trebala izići u sljedećih nekoliko dana.

Američki mediji pišu kako je pjevačica pristala ponovno ići na liječenje, a navodno joj je i vlastita obitelj postavila vrlo ozbiljan ultimatum.

- Već su umorni od borbe s njezinom ovisnošću. Ne žele ju izgubiti, ali ovaj put spremni su donijeti radikalnu odluku - ne ode li se Demi liječiti, prekinut će sve kontakte s njom - rekao je izvor blizak obitelji Lovato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 17:52