NA DVIJE LOKACIJE U ZAGREBU

NOVI POSAO NAŠE POZNATE MANEKENKE I NJENOG SUPRUGA NOGOMETAŠA Prodavat će japanske kolače: 'Rade ih po posve drukčijoj recepturi nego kod nas'

 
 Nenad Dugi / CROPIX

Manekenka Ljupka Gojić (36) i nogometaš Mihael Mikić (38) u braku su od 2006. i imaju tri kćeri - Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu, a uspješni supružnici i roditelji uskoro pokreću i vlastiti biznis u Zagrebu, gdje su nedavno kupili stan.

Kad okonča igračku karijeru, Mihael će upisati trenersku Akademiju, iako još dvoji hoće li biti trener, odnosno hoće li uopće ostati u nogometu...

- Sigurno upisujem Akademiju, završit ću tu školu, neovisno o tome kojim ću se poslom dalje baviti. Ostanem li u nogometu, bez Akademije neću moći raditi, a pronađem li se izvan nogmeta, dobro će mi doći neka znanja i iskustva dobivena na Akademiji.

Koja je alternativa ostanku u nogometu? Doznali smo da započinjete ugostiteljski posao?

- Točno je, uskoro supruga Ljupka i ja otvaramo caffe-slastičarnice na Knežiji i u Teslinoj ulici. U Japanu sam se zaljubio u njihove kolače, rade ih po posve drukčijoj recepturi nego kod nas. To su kolači najviše klase, napravljeni od najboljih namirnica, lagani su za probavu i u njima se doista može uživati. Kad ih čovjek proba, lako se navuče na njih. Šefica slastičarnice bit će naša iskusna i vrsna slastičarka Ana Marić, vjerujem da može raditi na najvišoj razini, kako smo supruga i ja to zamislili. Razmišljam i o otvaranju pizzerije, također na Knežiji, a pizza-majstora doveo bih iz Japana, već smo se načelno o svemu dogovorili - kaže Mikić.

Dodajmo kako Mihaelova supruga Ljupka već godinama ima internetsku prodaju svog brenda odjeće Jolie Petite.

View this post on Instagram

#joliepetitebyljupkagojic #Vesta

A post shared by Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:38