ERIC SCHMIDT

NOVI SEKS SKANDAL ŠEFA GOOGLEA 'Opet smo ga uhvatili kako vreba i mobitelom snima naivne djevojke'

Eric Schmidt, nekadašnji predsjednik Uprave internetskog giganta, poznat je po izvanbračnim aferama sa supermodelima.
(FILES) In a file picture taken on September 25, 2012 US Internet giant Google executive chairman Eric Schmidt speaks about the company's Nexus 7 tablet computer equipped with a 7-inch LCD display and a quad-core Tegra processor in its 340g body in Tokyo. Google's executive chairman Eric Schmidt on May 19, 2013 defended the US Internet giant's tax arrangements after claims it has unethically dodged paying vast amounts of British tax. AFP PHOTO / YOSHIKAZU TSUNO
 AFP

Kako svaki čovjek tijekom svog života evoluira, tako se, valjda, s njime razvijaju i njegove perverzije - najočitije je to na primjeru predsjednika Googlea Erica Schmidta koji je lani skandalizirao javnost kada je otkriveno da na Instagramu prati jednu vrlo, vrlo usku populacijsku nišu - mlade, superzgodne žene u 20-ima koje vole objavljivati svoje obnažene fotografije. Sada je, prema saznanjima tračerskog dijela New York Posta, Page Six, otišao i korak dalje: promatra ih i snima uživo.

Možda to ima neke veze i s time što je pod pritiskom javnosti ugasio svoj harem od Instagram profila, ali izvori Page Sixa tvrde da i dalje skuplja škakljive fotografije za svoju arhivu, i to ovaj put vlastitim snagama. Naime, već godinama oženjeni Googleov plejboj primijećen je kako se u klubu Bounce Sporting Club u njujorškom Chelseaju sastao sa 27-godišnjom glumicom i modelom Cynthijom Kirchner na dobrotvornom “celebrity karaoke” događaju za udrugu R.A.K.E (Random Acts of Kindness Everywhere), čije su glavne zvijezde bili Travie McCoy i Selita Ebanks.





8, 3 milijarde dolara

“Dok je Cynthia pjevala, Eric je cijelo vrijeme imao uperen svoj telefon prema njoj, snimajući njezin nastup. Zadržali su se u prisnom razgovoru između nastupa, a onda su zajedno otišli s događaja”, piše Page Six.

Nije teško pogoditi kamo su se zaputili nakon toga. Naime, iako je Schmidt do granice paranoidnosti opsjednut zaštitom svoje privatnosti i kompleksnog privatnog života koji uključuje čitav niz izvanbračnih pohoda, prošle je godine otkriveno da je 58-godišnji biznismen za 15 milijuna dolara u New Yorku kupio penthouse koji služi samo jednoj svrsi - seksu. Stan se nalazi na Manhattanu, u trendovskom kvartu Flatiron, a lokaciju je navodno odabrao jer se nalazi u blizini stanova dviju stalnih ljubavnica - Lise Shields, menadžerice u Vijeću za inozemne odnose te seksepilne vijetnamske koncertne pijanistice Chau-Giang Thi Nguyen. To glamurozno ljubavno gnijezdo, usput, može se vidjeti u filmu Olivera Stonea “Wall Street: novac nikad ne spava”, gdje figurira kao stan glavnog lika, kojeg je utjelovio Shia LaBeouf.

Uz penthouse se veže još jedan kuriozitet - Schmidt je inzistirao da ne želi imati vratara kako bi zaštitio svoju i privatnost svojih gostiju. Pardon, gošći.

“Dok apsolutno svatko u New Yorku želi imati vratara, Eric je decidirano rekao da ga ne želi. Ne želi da itko vidi njega i njegove goste kako dolaze i odlaze. Inzistirao je i na privatnom liftu”, rekla je tada za New York Post osoba upućena u kupoprodajni proces. Naravno, kad je čovjek težak kojih 8,3 milijardi američkih dolara, kod renovacije i uređenja ne postavljaju se posebne granice.





Potpuno zaljubljena

Dvoetažni stan od 580 kvadrata ima četiri spavaće sobe, veliki prostor za zabavu i bar na koji se nastavlja terasa od 300-tinjak kvadrata. Međutim, najzanimljiviji dio jest podatak da je Schmidt stan dao potpuno zvučno izolirati. Usto, priča se i da je najmanje jednu od svojih ljubavnica natjerao da potpiše ugovor o povjerljivosti kako ne bi okolo pričala o njihovom odnosu. No, o jednoj od njegovih veza ipak se zna mnogo toga, onoj s televizijskom personom Kate Bohner (46), koja je bila Schmidtova ljubavnica od 2007. do 2010. godine.

“Što se tiče Kate, za nju je to bila prava, iskrena ljubav”, rekao je za MailOnline njezin prijatelj, novinar Jason Parsley. “Obožavala je Erica. To nije bio samo kratkotrajni flert. To je bila ozbiljna ljubavna veza koja je trajala tri godine. S ovim izlazim u javnost jer je krajnje ironično što netko poput njega može biti tako slobodan u iznošenju tuđih privatnih stvari na Mrežu, dok istovremeno koristi svoje nemjerljivo bogatstvo da zaštiti svoj imidž.”

Financirao ljubavnicu

Bohner se čak bila preselila u Los Angeles kako bi bila što bliže Schmidtu, čije nekretninsko carstvo uključuje i kuću u blizini Googleova središta u Mountain Viewu u Silicijskoj dolini, kao i 38 milijuna dolara vrijedno imanje u kalifornijskome Montecitu. Naivna Kate čak je javno obznanila svoje osjećaje prema Schmidtu, kojega je u šali zvala “Dr. Strangelove”, u online blogu pod nadimkom Recoverygirl007. Otkrila je tada i da joj je darovao prototip ranog iPhonea - Eric Schmidt i pokojni Steve Jobs bili su bliski prijatelji - vodio ju je na romantična putovanja i zasipao je skupim draguljima i nakitom. Pisala je tada i o boli koju je proživljavala kada su prekinuli.

“Spavam uz svoj BlackBerry, za slučaj da mi Dr. Strangelove pošalje mail”, napisala je.

“Koliko znam, plaćao je sva putovanja, kada bi Kate dolazila k njemu. Uvijek joj je obećavao da će se razvesti. Nebrojeno puta plakala mi je na ramenu. Svim srcem je vjerovala da će ostaviti svoju ženu zbog nje”, nastavlja Jason Parsley.

Portal Gawker.com izvijestio je u prosincu 2007. o prekidu Erica Schmidta i Kate Bohner, a potom i da se njihova veza opet rasplamsala 2009., kada su zajedno viđeni u Kaliforniji i na konferenciji Aspen Ideas u Koloradu.

Bilo je još preljubničkih veza 138. najbogatijeg čovjeka svijeta koje su izašle u javnost: ona s Lisom Shields, 47-godišnjom razvedenom samohranom majkom koja je radila kao producentica jutarnje televizijske emisije “Good Morning America”. Nju je, prema pisanju New York Posta, 2011. vodio na krstarenje na svojoj 72,3 milijuna dolara vrijednoj superjahti Oasis po Karibima i jugu Francuske. Provodili su vrijeme i u unajmljenoj kući u Hamptonsu, još jednom izletištu privilegiranih.

“Govorila je prijateljima da su u vezi i da su otvoreno izlazili u New Yorku i Hamptonsu, kao pravi par”, rekao je anonimni izvor Postu.

Vijetnamska pijanistica

Posljednja otkrivena afera, opet prema New York Postu, koji intenzivno prati njegove eskapade, je ona s vijetnamskom pijanisticom Chau-Giang Nguyen, s kojom pohodi ekskluzivne restorane po New Yorku.

“Vrlo je strastveno podržava u njezinoj muzičkoj karijeri. Eric se sve više zanima za umjetnost”, otkriva, opet, anonimni izvor.

A gdje je u međuvremenu Ericova zakonita? Wendy Schmidt (57), navodno suglasna s tim konceptom “otvorenog braka”, živi u jednom od njihovih zajedničkih domova, 23 milijuna dolara vrijednoj vili , i posvećena je dobrotvornom radu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:04