JEDNA OD NAJDRAŽIH USPOMENA

'OBOŽAVAM OVOG ČOVJEKA. NAJBOLJI OD SVIH. UZOR. LEGENDA. ČOVJEK' Badrić starom fotografijom odala počast kolegi pa raznježila i Gorana Višnjića

 

- Obožavam ovog čovjeka. Najbolji od svih. Uzor. Legenda. Čovjek - napisala je Nina Badrić na Instagramu, gdje je objavila staru fotografiju na kojoj pozira s Oliverom Dragojevićem.

Međusobna potpora i uvažavanje između splitskog pjevača i zagrebačke kolegice oduvijek su bili vidljivi i snažni, a Badrić je, možda izazvana i neopravdanim napadom Zlatka Pejakovića na Oliverov "status" i omiljenost među publikom, baš sad ovako reagirala, piše Slobodna Dalmacija.

Objava je izazvala brojne reakcije, a slaganje s Ninom među prvima su izrazili glumac Goran Višnjić i bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović.

Brojni obožavatelji legendarnom Dragojeviću zaželjeli su što brže ozdravljenje i uspješan opravak.

- Dragi, dobri Oliver... Samo da nam ozdravi! Živio dugo još, Olivere, ti si neponovljiv, jedinstven, nadam se da ćeš se izboriti s bolešću! To je čovjek kojega zaista ne treba reklamirati - vjerojatno jedini u Hrvata... Naš morski vuk i morska vila Nina... Dva umjetnika koji glasovima miluju moju dušu - samo su neki od komentara koje je Nina dobila ispod ove dirljive objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:58